Click Inside: Η εξέλιξη του Click Away για αγορές εντός των καταστημάτων

Click Inside, Click Inside: Η εξέλιξη του Click Away για αγορές εντός των καταστημάτων

Ένα νέο μοντέλο αγορών εξετάζεται, με κωδικό όνομα “Click Inside”, το οποίο θα είναι η εξέλιξη του Click Away και αφορά αγορές εντός των καταστημάτων. Η μεγάλη διαφορά των δύο μοντέλων είναι ότι το νέο, επερχόμενο μοντέλο δεν απαιτεί τη προ-παραγγελία των προϊόντων.

Συγκεκριμένα, με το Click Inside οι αγοραστές θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού σε ένα κατάστημα και να πηγαίνουν για αγορές σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Έτσι, θα μπορούν να δουν και να δοκιμάσουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν, κάτι που αυτή τη στιγμή δε μπορεί να γίνει με το Click Away.

Έτσι, θα αποφευχθεί η ουρά έξω από τα καταστήματα, ενώ θα μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν αρκετά καταστήματα που δε μπορούσαν μέχρι σήμερα. Επιπλέον, θα μπορούν να λειτουργούν σχεδόν κανονικά κλάδοι όπως ένδυσης, υπόδησης και επίπλων, κάτι που δε γίνεται με το υπάρχον μοντέλο, αφού οι καταναλωτές δε μπορούν να δοκιμάσουν ή να δουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν.

Βέβαια, τα αυστηρά μέτρα θα συνεχιστούν, με συγκεκριμένο χρόνο εντός των καταστημάτων ανά πελάτη, αλλά και συγκεκριμένο αριθμό πελατών ανά κατάστημα, ανάλογα τη χωρητικότητα του κάθε καταστήματος. Οι πελάτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού μέσω app ή ιστοσελίδας του κάθε καταστήματος.

Προς το παρόν, το μοντέλο Click Inside βρίσκεται υπό “ανάπτυξη”, με το πλάνο της κυβέρνησης να είναι η έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων στις 11 Δεκεμβρίου με το τρέχον μοντέλο αγορών Click Away.

Πως σας φαίνεται το νέο μοντέλο; Θα θέλατε να εφαρμοστεί ή είστε ικανοποιημένοι με το Click Away;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κινητομανής®

Να ανοίξουν την αγορά κανονικά γιατί θα πέσει φάπα. Αυτό να τους πείτε . Άιντε μπράβο.

Αλεξ

δεν υπάρχει τίποτα πιο ταπεινωτικό και εξευτελιστικό απο αυτο που αντίκρυσα σήμερα , να φέρνει η πωλήτρια ρούχων μία μπλούζα έξω απο το μαγαζί σε μία κυρία να τη δοκιμάσει μπροστά στον κάθε περαστικό , η αισθητική σε αυτη τη χώρα έχει χαθεί εδώ και καιρό αλλά τόσο χαμηλά δεν περίμενα , τουλάχιστον το να μπαινει μέσα με ραντεβού ξεφεύγει απο το επίπεδο ανθρωποφάγων παπούα

Konstantinos

Ζω εξωτερικό, αυτά είναι ντροπή για οποιαδήποτε χώρα

gian

τι δλδ πρέπει να αναπτύξουμε και App? η να στήσουμε ιστοσελίδα με το έτσι θέλω? αν είναι δυνατόν. θα μας κλείσουν όλους εκτός φαρμακεία σουπερμαρκετ deliveradika και pare φυγε καφε-αρτοπωλεία έτσι όπως παμε. αλήτες

Κινητομανής®

Τι να τα κάνουμε τα λεφτά ρε φίλε… Τίποτα δεν είναι όλα αυτά. Έχουμε 5G, έχουμε εμβόλιο. Ήρθε η σωτηρία του ανθρώπινου είδους.

Oh hi Mark

Στα σουπερ μαρκετ δεν κολλαει, ενω στα μικρομαγαζα κολλαει….

Για γελια και για κλαματα η κατασταση…

Nightfalls 😈

Καλύτερα να ανοίξουν όλες οι επιχειρήσεις κανονικά, εφόσον τό επιθυμούν,τα υπόλοιπα είναι όλα αλχημείες, ότι τηρούνται τά μέτρα και καλά και όλοι είμαστε έξω.

Κινητομανής®

Ο άλλος έβαλε το “The Great Reset” να κάθεται έτσι όλως τυχαίως πάνω στο γραφείο του, και υπάρχει ακόμα κόσμος που αφελώς πιστεύει ότι η όλη κατάσταση με τον εγκλεισμό και το κλείσιμο του λιανεμπορίου και της εστίασης είναι επειδή μας ψυχοπόνεσαν μην τυχόν κολλήσουμε το μαμπούλα ιό από τα Λιντλ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.