Dell | Ανοίγει δεύτερο εργοστάσιο στην Ευρώπη

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Dell, Michael Dell, εγκαινίασε επίσημα τις νεότερες και πλέον προηγμένες εργοστασιακές εγκαταστάσεις της Dell, στο Λοτζ της Πολωνίας. Οι νέες εγκαταστάσεις φέρνουν την παραγωγή και τις δυνατότητες παραμετροποίησης των προϊόντων της Dell πιο κοντά στον αυξανόμενο αριθμό επιχειρήσεων και τελικών καταναλωτών στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, γεγονός που θα βελτιώσει σημαντικά τους χρόνους παράδοσης των προϊόντων της εταιρείας.

Η προσήλωση της Dell στην υποστήριξη των τοπικών κοινωνιών και στη μείωση των αρνητικών επιδράσεων στο περιβάλλον, οδήγησε στην εκπλήρωση πλήθους έργων που απευθύνονται στην τοπική κοινωνία του Λοτζ. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνεται η παροχή προϊόντων Dell αξίας 35.000 δολαρίων σε δύο σχολεία της συνοικίας Βίτζο του Λοτζ και η δεντροφύτευση στο δασικό πάρκο του Λούμπλινεκ. Αυτό είναι το πρώτο στάδιο της πρωτοβουλίας «Φύτεψε ένα δέντρο» της Dell, η οποία οδήγησε στην φύτευση 130.000 δέντρων στο Λοτζ και τις γύρω περιοχές το περασμένο έτος.

Πληροφορίες για την επένδυση της Dell στην Πολωνία
Το νέο εργοστάσιο κατασκευής της Dell με έκταση 37.000 τετραγωνικά μέτρα, είναι μία επένδυση 200 εκατομμυρίων ευρώ. Οι έμμεσες επενδύσεις που έγιναν από συνεργάτες της εταιρείας θα ανέλθουν περίπου σε 53 εκατομμύρια ευρώ. Σήμερα στο εργοστάσιο στο Lodz απασχολούνται 1.200 εργαζόμενοι.

Δείτε επίσης:
> Apple Time Capsule | Ασύρματο Backup
> Siemens Gigaset S670 | Τo τηλέφωνο με τη γυάλινη υφή
> Sony a200 | νέα dSLR στα 10Megapixels

Επεξεργάστηκε την 24 Ιανουαρίου 2008 23:40

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.