Business

Έρχεται μία συνδρομή για όλες τις υπηρεσίες της Apple;

Η Apple έχει πλέον υπηρεσίες για όλες τις ανάγκες των πελατών, με την κάλυψη αναγκών τηλεόρασης, μουσικής, αλλά και παιχνιδιού. Όμως, προς το παρόν όλες οι συνδρομητικές υπηρεσίες της είναι χωρισμένες, χωρίς να υπάρχει κάποιο πακέτο για όλες τις υπηρεσίες μαζί.

Σύμφωνα με αναφορές, αυτό θα αλλάξει. Η εταιρεία φαίνεται πως ετοιμάζει ένα νέο συνδρομητικό πακέτο με την ονομασία “Apple One”, το οποίο θα περιέχει συνδρομή για Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade και iCloud. Σύμφωνα με πηγές της ιστοσελίδας Bloomberg, το νέο συνδρομητικό πακέτο θα κοστίζει από 4.99 δολάρια έως και 9.99 δολάρια ανά μήνα, αρκετά οικονομικό δηλαδή για όλα αυτά που προσφέρει.

Επίσης, η εταιρεία θα ανακοινώσει ένα νέο πακέτο για την Αμερική, όπου θα συνδυάζει το Apple TV+ με την υπηρεσία CBS All Access με τιμή 9.99 δολάρια. Όπως περιμέναμε, η εταιρεία δεν έδωσε κάποια απάντηση αναφορικά με τις παραπάνω, προς το παρόν, φήμες, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν όντως επαληθευτούν. Πάντως, οι τιμές φαίνονται αρκετά ελκυστικές, αν τελικά ισχύουν.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Αυγούστου 2020 10:15

Σχόλια

  • Παραξενη κινηση απο την apple...συνηθως στοχευε στην ολοενα και μεγαλυτερη αυξηση στη τιμη της εκαστοτε υπηρεσιας τωρα φαινεται οτι αποσκοπει περισσοτερο στην αποκτηση περισσοτερων συνδρομητων συνολικα.Να το εκανε και αυτο με τις τιμες των συσκευων καλα θα ηταν...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.