Ericsson | Αναβαθμίζει σε VDSL2 το δίκτυο της Telecom Liechtenstein

Η Ericsson υπέγραψε συμφωνία με την Telecom Liechtenstein για αναβάθμιση και επέκταση του δικτύου της ADSL με τη νέα τεχνολογία VDSL2. Η Ericsson θα παρέχει επίσης υποστήριξη για την ερχόμενη τριετία. Η συμφωνία θα προσφέρει ευρυζωνικές υπηρεσίες υψηλής ταχύτητας στους συνδρομητές της Telecom Liechtenstein σε όλη τη χώρα.

Το VDSL2, το οποίο θα βασίζεται στο εξελιγμένο προϊόν EDA1200 της Ericsson, θα επιτρέψει στην Telecom Liechtenstein να αναπτύξει υπηρεσίες multiplay, όπως φωνής, βίντεο και data, καθώς και HDTV, IPTV, Video on Demand, πρόσβαση υψηλών ταχυτήτων στο Internet και διαδραστικά παιχνίδια σε μεγάλη κλίμακα. Η ανάπτυξη και ενσωμάτωση του δικτύου έχει ήδη ξεκινήσει. Το συμβόλαιο βασίζεται σε προηγούμενες συμφωνίες με την Ericsson, με τις οποίες εισήχθηκε η τεχνολογία ADSL σε όλο το Λίχτενσταϊν.

Ο Aldo Frick, επικεφαλής συστημάτων τηλεπικοινωνιών της Telecom Liechtenstein, δήλωσε σχετικά: “Στο Λίχτενσταϊν υπάρχει μια τεράστια ευκαιρία να προσφερθούν βελτιωμένες υπηρεσίες multiplay τόσο σε επιχειρήσεις, όσο και σε οικιακούς χρήστες. Η λύση της Ericsson ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας γιατί είναι απλή, διαθέτει αρθρωτή αρχιτεκτονική που βοηθά στη σταδιακή διαμόρφωση των υπηρεσιών μας στο στάδιο της ανάπτυξης και εκπροσωπεί τεχνολογίες αιχμής.”

Ο Stefan Koetz, President της Ericsson Switzerland, δήλωσε τα εξής: “Η Ericsson είναι υπερήφανη για την επιλογή της για αυτό το έργο-ορόσημο. Η σύμβαση αυτή αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για τη σχέση μας με την Telecom Liechtenstein και θα προσφέρει τεχνολογία αιχμής για την ευρυζωνική πρόσβαση και εξαιρετικές υπηρεσίες για τελικούς χρήστες στους συνδρομητές της Telecom Liechtenstein.”

Επεξεργάστηκε την 20 Ιανουαρίου 2009 15:40

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.