Η Oracle Database 10g επιτυγχάνει ρεκόρ απόδοσης

Η Oracle ανακοίνωσε , νέο ρεκόρ TPC-C στην πλατφόρμα Itanium, χρησιμοποιώντας Oracle Database 10g στον server PRIMEQUEST 540 της Fujitsu και λειτουργικό σύστημα Linux. Αυτό το benchmark σηματοδοτεί την παγκόσμια επιτυχία του server της Fujitsu μεταξύ των 16απλών επεξεργαστικών συστημάτων και λειτουργικό σύστημα Linux.

Η Oracle Database 10g Enterprise Edition με λειτουργικό σύστημα Oracle Enterprise Linux 4 χρησιμοποίησε τον PRIMEQUEST 540 server. Το συγκεκριμένο σύστημα διαθέτει 16 Intel Itanium 2 επεξεργαστές στα 1.6 GHz και πέτυχε 1,238,579 tpmC με την σχέση τιμής-απόδοσης να αναλογεί σε $3.94/tpmC.

“Οι server της Fujitsu/Fujitsu Siemens Computers PRIMEQUEST 540 είναι σχεδιασμένοι για να ανταποκρίνονται στις βεβαρημένες απαιτήσεις των βάσεων δεδομένων των επιχειρήσεων, προσφέροντας υψηλή αξιοπιστία και απόδοση σε περιβάλλοντα ανοιχτών συστημάτων. Σχεδιασμένοι με την τεχνογνωσία mainframe που διαθέτει η εταιρία, οι PRIMEQUEST server είναι ιδανικοί για συστήματα βάσεων δεδομένων υψηλής επεκτασιμότητας και online transaction processing (OLTP),” είπε ο κ. Dieter Herzog, Executive Vice President Infrastructure Products της Fujitsu Siemens Computers.

Επεξεργάστηκε την 6 Απριλίου 2008 14:25

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.