Γενική Ταχυδρομική: Νέα υπηρεσία “VIP αποστολή” με αυξημένο κόστος για Αττική και Θεσσαλονίκη

, Γενική Ταχυδρομική: Νέα υπηρεσία “VIP αποστολή” με αυξημένο κόστος για Αττική και Θεσσαλονίκη

Η Γενική Ταχυδρομική λόγω της πίεσης που ασκείται στις ταχυμεταφορές σε ολόκληρη την Ελλάδα, ανέστειλε όλες οι πρόσθετες υπηρεσίες πλην της βασικής υπηρεσίας είτε απλής αποστολής είτε αποστολής με αντικαταβολή (ενδεικτικά αναστέλλονται οι αποστολές σπέσιαλ, παράδοση Σάββατο, παράδοση σε Δυσπρόσιτες κτλ).

Ταυτόχρονα δημιούργησε την νέα υπηρεσία “VIP αποστολή” με αυξημένο κόστος για κάθε επείγουσα περίπτωση μόνο όμως σε Αττική και Θεσσαλονίκη (προσοχή, έχει αυξημένο κόστος, παρέχεται σε συγκεκριμένη περιοχή και δεν έχει απεριόριστες δυνατότητες).

Παράδοση VIP την επόμενη εργάσιμη, προς Αττική και Θεσσαλονίκη, από τις 9.00 πμ έως τις 7.00 μμ, με επιλογή για προκαθορισμένο ραντεβού εντός 1 (μίας) ώρας. Δυνατότητα επιλογής για παράδοση με λήψη υπογραφής παραλήπτη είτε ανέπαφη παράδοση.

Διευκρινήσεις υπηρεσίας “VIP αποστολή”
  • Εξαιρούνται απομακρυσμένες περιοχές
  • Ισχύει για πόλεις προέλευσης με service 1 ημέρας προς Αττική και Θεσσαλονίκη, εξαιρουμένων νησιωτικών προελεύσεων
  • Ισχύει και για αποστολές εντός Αττικής και εντός Θεσσαλονίκης
  • Μέγιστη διάσταση αποστολής 40 εκατοστά, μέγιστο βάρος 3 κιλά

Περισσότερες πλήροφορίες στο www.taxydromiki.com

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ovelix

Λόγο επαγγέλματος είχα πάρε-δώσε με όλες τις εταιρίες Courier τουλάχιστον επί 8 χρόνια μέχρι πέρυσι που άλλαξα επάγγελμα, δυστυχώς δεν έχω καθόλου καλή άποψη, στα καταστήματα όλοι και όλες τους είναι λες και εκπαιδεύονται να είναι αγενής απέναντι σου ακόμα και όταν είσαι τέρμα ευγενικός και με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, οι οδηγοί φορτώνουν όσα μπορούν και για όσα δεν μπορούν κολλάνε χαρτάκι ότι πέρασαν αλλά δεν σε βρήκαν, έχουν αφήσει φάκελο μου σε γείτονα, ειδικά η Γενική Ταχυδρομική έχει χάσει και δέμα μου, όχι φάκελο, ΔΈΜΑ 2 κιλών. Τον υπεύθυνο της Speedex παρολίγο να τον αρπάξω γιατί ήθελα να στείλω ηλεκτρονική πλακέτα για επισκευή και η εταιρία που θα το παραλάμβανε μου ζητούσε ημέρα παράδοσης και υπεύθυνος της Speedex στην πόλη μου μου πουλούσε πνεύμα και μου έλεγε θα το πάρουν όποτε το στείλω, συμφωνίες δεν κάνω.Παραγγέλνεις ένα ανταλλακτικό το βάζει ως επείγων ο αποστολέας και το ξεχνάνε στην αποθήκη να σου το στείλουν και χάνεις το Σάββατο και το παίρνεις Δευτέρα και ακούς από τον πελάτη σου μπινελίκια επειδή άλλοι χάζευαν, η ACS τάμα το είχα μια φορά να μου φέρει δέμα στο μαγαζί ή στο σπίτι και να μην με πάρει τηλέφωνο να μου πει πάω… Συνέχεια »

Κώστας Βλαχάκης

Οι καταναλωτές δικαιούνται αποζημίωση για τις απαράδεκτες καθυστερήσεις των εταιρειών ταχυμεταφορών

https://techblog.gr/b2b/oi-katanalotes-dikaioyntai-apozimiosi-gia-tis-aparadektes-kathysteriseis-ton-etaireion-tachymetaforon/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.