H Amazon παρουσιάζει το Inspire – Μια ροή αγορών εμπνευσμένη από το TikTok

Amazon Inspire TikTok, H Amazon παρουσιάζει το Inspire – Μια ροή αγορών εμπνευσμένη από το TikTok

H Amazon παρουσιάζει τη νέα ροή αγορών Inspire, όπου στην εφαρμογή για κινητά προσφέρει στους χρήστες κάτι σύντομο και ελκυστικό, ας πούμε ένα κλιπ ή μια ροή με φωτογραφίες. Σίγουρα αυτό σας θυμίζει ένα ιδιαίτερα δημοφιλές app, το TikTok.

Το διαδικτυακό κατάστημα ανακοίνωσε την κυκλοφορία της λειτουργίας που ονομάζεται Inspire, μια ροή βίντεο και φωτογραφιών σύντομης μορφής που συνδυάζει περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από επιρροές, επωνυμίες και άλλους πελάτες με τη δυνατότητα να αποκτήσετε μερικά πράγματα που μπορεί να σας αρέσουν. Η Amazon θέλει να διατηρήσει “ενεργούς” τους ανθρώπους ώστε να αγοράζουν πράγματα από το Amazon.com και για να το πετύχει αυτό αποφάσισε να αντιγράψει τον “εχθρό”.

Το Inspire είναι ένας συνδυασμός μεταξύ TikTok και Instagram, επειδή υποστηρίζει φωτογραφίες εκτός από τα σύντομα βίντεο. Αν δείτε κάτι που θα θέλατε να αγοράσετε ενώ κάνετε κύλιση και σάρωση στη ροή, μπορείτε να πατήσετε σε ένα μικρό κουμπί στο κάτω μέρος της φωτογραφίας ή του βίντεο και το προϊόν θα εμφανιστεί στη συνέχεια στην οθόνη σας. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να το αγοράσετε, θα πρέπει να πατήσετε “Δείτε όλες τις λεπτομέρειες”, το οποίο θα σας μεταφέρει στο Amazon.com.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured TikTok

TikTok: Θέλει να επιστρέψει στις ΗΠΑ αλλάζοντας τον κώδικα αλγορίθμου της πλατφόρμας

Το TikTok ετοιμάζει μια δεύτερη έκδοση του κώδικα αλγορίθμου για τους 170 εκατομμύρια χρήστες του στις Ηνωμένες Πολιτείες, αναφέρει το Reuters.

Software TikTok YouTube

To TikTok δοκιμάζει βίντεο διάρκειας έως 60 λεπτών – Μεταμορφώνεται σε… Youtube

Το TikTok δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή μεταφορτώσεις βίντεο διάρκειας 60 λεπτών, στην προσπάθειά του να μοιάζει περισσότερο με το YouTube.

Internet featured TikTok

TikTok: Θα βάζει υδατογράφημα στα βίντεο που δημιουργούνται με τεχνητή νοημοσύνη

Το TikTok ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι ξεκίνησε να επισημαίνει αυτόματα περιεχόμενο που δημιουργείται από τεχνητή νοημοσύνη.

Software TikTok

TikTok: Πέρασε νομοσχέδιο στις ΗΠΑ που ίσως το απαγορεύσει μέσα σε ένα χρόνο

Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ψήφισε νέο νομοσχέδιο που ενδεχομένως να απαγορεύσει την κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης TikTok.