H Amazon παρουσιάζει το Inspire – Μια ροή αγορών εμπνευσμένη από το TikTok

Amazon Inspire TikTok, H Amazon παρουσιάζει το Inspire – Μια ροή αγορών εμπνευσμένη από το TikTok

H Amazon παρουσιάζει τη νέα ροή αγορών Inspire, όπου στην εφαρμογή για κινητά προσφέρει στους χρήστες κάτι σύντομο και ελκυστικό, ας πούμε ένα κλιπ ή μια ροή με φωτογραφίες. Σίγουρα αυτό σας θυμίζει ένα ιδιαίτερα δημοφιλές app, το TikTok.

Το διαδικτυακό κατάστημα ανακοίνωσε την κυκλοφορία της λειτουργίας που ονομάζεται Inspire, μια ροή βίντεο και φωτογραφιών σύντομης μορφής που συνδυάζει περιεχόμενο που δημιουργήθηκε από επιρροές, επωνυμίες και άλλους πελάτες με τη δυνατότητα να αποκτήσετε μερικά πράγματα που μπορεί να σας αρέσουν. Η Amazon θέλει να διατηρήσει “ενεργούς” τους ανθρώπους ώστε να αγοράζουν πράγματα από το Amazon.com και για να το πετύχει αυτό αποφάσισε να αντιγράψει τον “εχθρό”.

Το Inspire είναι ένας συνδυασμός μεταξύ TikTok και Instagram, επειδή υποστηρίζει φωτογραφίες εκτός από τα σύντομα βίντεο. Αν δείτε κάτι που θα θέλατε να αγοράσετε ενώ κάνετε κύλιση και σάρωση στη ροή, μπορείτε να πατήσετε σε ένα μικρό κουμπί στο κάτω μέρος της φωτογραφίας ή του βίντεο και το προϊόν θα εμφανιστεί στη συνέχεια στην οθόνη σας. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να το αγοράσετε, θα πρέπει να πατήσετε “Δείτε όλες τις λεπτομέρειες”, το οποίο θα σας μεταφέρει στο Amazon.com.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet TikTok

TikTok: Πώς να μπλοκάρεις έναν χρήστη – Οδηγός για να ποστάρετε ανενόχλητοι

Το TikTok είναι μία από τις πιο ταχύτατα αναπτυσσόμενες και πλέον δημοφιλείς πλατφόρμες δημιουργίας και δημοσίευσης περιεχομένου.

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.

Business TikTok

TikTok: Πέτυχε ρεκόρ δαπανών 10 δισ. δολαρίων από χρήστες εντός εφαρμογής το 2023

Το Bloomberg δημοσίευσε μια ανάλυση των δαπανών σε εφαρμογές για το 2023, αποκαλύπτοντας μια αύξηση 11% στα έσοδα.

Software TikTok

Το TikTok βελτιώνει το mobile app του για foldable και tablet

To ΤikTok ανακοίνωσε πως κυκλοφορεί μια βελτιωμένη εμπειρία εφαρμογής για τις μεγαλύτερες mobile συσκευές, όπως είναι τα foldable και τα tablet.