H Apple θέλει να τα βάλει με όσους κάνουν διαρροές

, H Apple θέλει να τα βάλει με όσους κάνουν διαρροές

Ο Tim Cook απέστειλε email στους εργαζόμενους της Apple, προειδοποιώντας όσους κάνουν διαρροές για τα προϊόντα της. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η Apple αγαπά την μυστικότητα για όσα ετοιμάζει στο μέλλον.

Το μήνυμα του Tim Cook ήταν απολύτως σαφές προς τους υπαλλήλους που επιδίδονται σε διαρροές στοιχείων και εικόνων για τα μελλούμενα, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει θέση για εκείνους στην Apple, ενώ ξεκαθάρισε ότι καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες να εντοπιστούν. Εξέφρασε, μάλιστα, την βεβαιότητα ότι όλοι όσοι κάνουν διαρροές θα εντοπιστούν στο τέλος.

Η Apple θεωρεί ότι υπήρξαν εκτεταμένες διαρροές πριν από την τελευταία αποκάλυψη των προϊόντων στο πλαίσιο του Apple Event, γεγονός που δεν βρίσκεται κοντά στην φιλοσοφία της εταιρείας. Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι οι διαρροές δεν προέρχονται πάντοτε από μία πηγή, αλλά η Apple εκτιμά ότι ο μόνος τρόπος για να περιοριστεί η ζημιά από τις διαρροές είναι να πάρει μέτρα εγκαίρως, προτού να ξεκινήσει να ετοιμάζεται για την επόμενη παρουσίαση προϊόντων.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ManuxGR

νιανιανιανια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS

iOS 18: Φήμες για διασύνδεση μεταξύ των εφαρμογών Calendar και Reminders

Mε την έλευση του iOS 18, η εφαρμογή Calendar στο iPhone θα διαθέτει διασύνδεση με την εφαρμογή Reminders, σύμφωνα με πληροφορίες που έλαβε το AppleInsider.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Ultra: Φήμες ότι δεν θα δει «σχεδόν καμία» αναβάθμιση hardware φέτος

Ενώ η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple Watch Ultra το 2024 «μειωνόταν», τώρα φαίνεται ότι θα υπάρχει ένα Apple Watch Ultra 3 φέτος.