Huawei: Κομπάρσος στην ελληνική αγορά τεχνολογίας

, Huawei: Κομπάρσος στην ελληνική αγορά τεχνολογίας

Με Laptop σε τιμές χώμα εξού και το ενδιαφέρον, tablet χωρίς Google Play αλλά με κουπόνια efood και με “πολυανεμενόμενα” ακουστικά στη μεσσαία κατηγορία τιμής συνεχίζει την πορεία της στην ελληνική αγορά και το 2021 η Huawei. Δυστυχώς το πλήγμα απο το ban της Αμερικής έχει επιφέρει ανεπανόρθωτο πλήγμα στο προφίλ της εταιρείας η οποία μέχρι και πριν δύο χρόνια είχε να καυχηθεί για τα εντυπωσιακά smartphone της.

Εδώ και μήνες, τα flagship κινητά της εταιρείας τα βλέπουμε μόνο σε φωτογραφίες, δεν κυκλοφορούν στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, ούτε έρχονται Ελλάδα. Θυμηθείτε την πρόσφατη σειρά Mate 40, δεν κυκλοφόρησε ποτέ επίσημα εδώ, ενώ και τα επερχόμενα P50 series ωραία – δυνατά θα είναι αλλά τι να το κάνεις αν δεν μπορείς να τα αποκτήσεις.

Οι εποχές που η Huawei διοργάνωνε event και ανακοίνωνε εντυπωσιακά devices έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου της εταιρείας – την πρώτη για φέτος – η οποία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, τα λανσαρίσματα για το 2021 θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως… φτωχά. Το πρώτο λανσάρισμα για το 2021 είναι τα νέα TWS ακουστικά HUAWEI FreeBuds 4i τα οποία η εταιρεία χαρακτηρίζει ως “πολυαναμενόμενα!”, ενώ θα ακολουθήσει και ένα νέο laptop αλλά… το καλοκαίρι.

Αυτά για το πρώτο εξάμηνο του 2021. Ένα ζευγάρι ακουσικά και ένα laptop. Τουλάχιστον αυτά ανακοίνωσε η εταιρεία λέγοντας ότι θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα περισσότερες εκπλήξεις, έχουμε όμως Απρίλιο, διανύουμε το δεύτερο τρίμηνο του 2021 και το μόνο που μπορούμε να αισθανθούμε είναι στεναχώρια που ένας μεγάλος παίκτης ο οποίος παλαιότερα ανακάτευε την τράπουλα στην αγορά των smartphones και tablets σήμερα παίζει κομπάρσος.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Doc

🤣🤣🤣🤣, έτσι ακριβώς!

Ιωάννης jb

Αδιάφορα τηλ πάντα είχε το ότι υπήρχε σπρώξιμο μεγάλο από κάτι Γερμανούς κ Ελβετούς συνέβαινε απλά επειδή άφηνε κέρδος!
Καλά να πάθει δυστυχώς όμως έκαναν την ζημιά κ εξακολουθούν να την κάνουν κ άλλοι Κινέζοι

Νάσος

σπρώξιμο?αδιάφορα τηλ?από τα πιο αξιόπιστα τηλέφωνα που είχα ποτέ και από μάρκες είχα και έχω πολλά!μπαταρία?κάμερα?τι να πρωτοθαυμασει κανείς!αν είναι δυνατόν τέτοιο σχόλιο!

Ovelix

Το παλικάρι από πάνω μάλλον ζούσε σε άλλον πλανήτη, διότι δεν γίνεται να θίγει θέμα σπρώξιμο και να μην ξέρει πως η Αpple και η Samsung πληρώνουν YouTuber’s για να παρουσιάζουν κινητά τους και να λένε καλά λόγια και πως η Apple είναι ίσως η μοναδική εταιρία που σε κάθε κατάστημα ηλεκτρονικών έχει έναν πωλητή για να προωθεί τα δικά της προϊόντα και πως η Samsung δίνει ίσως τα περισσότερα χρήματα από κάθε άλλη εταιρία παγκοσμίως για διαφήμιση και προώθηση των προϊόντων της. Όσο για το αδιάφορα που λέει ??? είναι και το γούστο του κάθε ενός δεν μπορώ να του πω κάτι, πάντως ήταν από τα καλύτερα, κορυφαίες κάμερες, κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία, αξιόλογες οθόνες, ειδικά οι σειρά Mate ήταν πάντα από της καλύτερες προτάσεις.

SUPS 👨‍⚖️

Τη προώθηση και τη διαφήμιση που έχουν Κινέζοι κατασκευαστές στην Ελλάδα από εποχή Huawei δεν τ φτάνουν ούτε σε μια δεκαετία οι σαμμυ apple…. Τελευταία είδαμε ξαφνικά μια TCL από το πουθενά να γίνονται βίντεο, άρθρα τα πάντα για μια εταιρεία που δεν την ήξερε κανένας πριν τρείς μήνες…Για να μην αναφερθώ σε συγκεκριμένους youtubers fanboys των Κινέζων…

Ovelix

Στην Ελλάδα μπορεί να μην ξέρεις εσύ, εγώ την γνωρίζω εδώ και 4-5 χρόνια. Στην Αμερική αλλά και αλλού την TCL την γνωρίζουν πολύ καλά εδώ και 5χρόνια λόγο των τηλεοράσεων της που είναι από τις καλύτερες και πουλάνε πολύ καλά σε σημείο να χτυπάνε Samsung κλπ. Μακάρι να δούμε τα σοβαρά μοντέλα των τηλεοράσεων της TCL και στην Ελλάδα στις ίδιες χαμηλές τιμές με του εξωτερικού.

SUPS 👨‍⚖️

ωραια μπραβο τη ξερεις καιρο…Εγω ειπα για τη προωθηση/διαφημιοη που της εκαναν το τελευταιο καιρο καθως και οι υπολοιποι κατασκευαστες…

Ιωάννης jb

Κάμερα? Ε φτάνει πια με το κάθε πικραμένο εδώ μέσα με τις κάμερες σας πάρτε με 2-3 κατοστάρικα μια ψηφιακή κ τραβάτε να μη πω!!
Οθόνες με αναλύσεις κ ποιότητα πάντα 2-3 χρόνια πίσω, επεξεργαστές κ κάρτες γραφικών για κλάματα.. Θες κ άλλα;
Ανέφερα τα σημαντικότερα!
Αδιαβροχο πρώτο της τηλ το 2018??
Η Sony έχει από το 13…
Μπαταρία ξέρω την γιαγιά μου που θέλει να έχει καλή.. δε μπορεί να σηκώνεται εύκολα λόγο ηλικίας να το βάζει στη πρίζα..
Με τέτοιο σκεπτικό θα πας μπροστά!

Gadgetfreak

Κάμερα πρωτιές σε ποιότητα, pixel binning και low light ανάλυση και οθόνη μεν υποδεέστερα από συγκεκριμένα μοντέλα… Αχ ναι μόνο από την Σαμσουνγκ που πουλάει τα πάνελ σε όλες τις άλλες εταιρίες και κρατάει τα καλύτερα για τον εαυτό της. Αδιάβροχο οκ δεν λέω το θεκω αδιάβροχο το κινητό γιατί νιώθω πιο ασφαλής. Μίλα μου για την oneplus πρώτο επίσημο αδιάβροχο κινητό το ’21. Επεξεργαστές μια χαρά είχε η κράτα γραφικών εκτός αν ήθελες για emulation PS3 αλλιώς δεν ξέρω τι να την κάνεις διαφορετική κάρτα γραφικών.
Να τελειώσω με ότι την καλύτερη μπαταρία των mainstream κινητών η Huawei έβγαινε πρώτη. Από MKBHD έως Mr. Whosetheboss και άλλους πάντα λένε για την μπαταρία τους οπότε άστοχα τα σχόλια.

SUPS 👨‍⚖️

Ολόκληρη η αγορά smartphones πλέον δυστυχώς ή ευτυχώς βασίζεται/εξαρτάται στη ποιότητα της κάμερας. Οι εποχές που μια απλή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή ή πόσο μάλλον μια dsrl αποτελούσαν ένα χρήσιμο αλλά επιπλέον gadget για τον μέσο μη επαγγελματία καταναλωτή έχουν περάσει ανεπιστρεπτί..

Ovelix

Για πες μας λίγο, τι ζημιά έκαναν και τι ζημιά εξακολουθούν να κάνουν οι Κινέζοι ??? συγκεκριμένα πράγματα για να καταλάβουμε και τι εννοείς, όχι λόγια χωρίς βάση.

Γιωργος

Εσενα πρεπει ν σε εχει πονεσει πολυ… Εισαι φαν sony αν δεν κανω λαθος. Παιζει και η πιο ανύπαρκτη εταιρια πλεον στα σμαρτφον μετα την αποχώρηση της LG.. Διαβαζω σχολια σου σε ΚΑΘΕ αρθρο που αναφερεται η huawei και την θαβεις καο σε κάποιο απο τα σχολια θα αναφερεις την sony παντα… Οπως και σημερα δλδ. Απορω αν ειχες ποτε σου huawei… Αυτο.. Τπτ αλλο. Προσωπικά για να μην κατηγορηθω ως φαν…. Xiaomi ειχα.. (note 5 pro, mi8).. Samsung(s9+, s10+)… Honor(8X,20 pro) Huawei (p30 pro) oneplus (8 pro)… Αλλα αν μ ελεγες διαλεξε την καλυτερη επιλογη… Φυσικα θα διαλεγα huawei (με google) γιατι εχουν τις καλυτερες καμερες και μπαταρια… Κ ας μην βγαινουν πρώτα antutu.. Λες και θα το καταλαβεις στην χρηση… Η στα speedtest αν χανουν για 0,2 δευτερόλεπτα… Δεν ειμαστε φορμουλα 1…… Φιλικα… Απλα αν δεις κ τα υπολοιπα σχολια δν βλεπω κανεναν να συμφωνει μαζι σου… Σκεψου το… Καλη συνεχεια!!

Ιωάννης jb

Το ότι η μάζα δεν συμφωνεί μαζί μου το θεωρώ ως θετικό! Πολλοί από αυτούς που γράφετε κάτι τέτοια είστε μάζα

Γιωργος

Δοκιμασες ποτε κανενα κινητο huawei? Κ μιλαω για ναυαρχιδα απο p20 pro κ μετα… Μην μου πεις κανενα midrange.. Γιατι αν πιασουμε τα midrange Sony π κανουν 300+€ με snapdragon 445 ξερω γω… Αστο. Αμα δοκιμασες και λες οσα λες… Τοτε εμεις ειμαστε μαζα οκ… Εσυ εισαι το κατι αλλο…αμα δν εχεις δοκιμασει…. Οσα δν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια λενε…καλο απόγευμα!!

John

Never argue with an idiot , he will drag you down to his level and beat you with experience.
Μετάφραση μην ασχολείστε με πικραμένα από την αποτυχία τρολ.

Γιωργος

Ρε φιλε εσυ εχεις προβλημα… Αππ ποαα προφιλ μπαινεις να σχολιασεις??? Χαχαχαχα…. Απιστευτος…εύχομαι να εισαι τρολ αλλιως τι να πω… Γιατρο επειγόντως. In front cliff and back river…

Ovelix

LapTop με τιμές χώμα ??? Είχε το MateBook D15 με τον Ryzen 5 3500U που είναι ο Ryzen δύο γενιές πίσω με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ίσα για τα βασικά και 256GB SSD και σου ζήταγε 700€ ??? αυτό δεν είναι τιμές χώμα, με τα ίδια λεφτά η Asus σου δίνει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο τον Ryzen 5 4500U και 500GB SSD. Αυτό που παθαίνει η Huawei είναι εν μέρη άδικο αλλά είναι και αυτό που λέμε κάρμα, όταν ξεκινάς στην αγορά με φθηνά και Value for Money προϊόντα και μετά την βλέπεις Bad ass King και από εκεί που η σειρά P σου την πουλούσες στα 200+ ευρώ μετά ζητάς 1000€ ακολουθώντας την τιμολογιακή πολιτική των Apple και Samsung να ξέρεις πως ο κόσμος δεν θα σε στηρίξει στα δύσκολα γιατί ξέρει πως όταν μπορούσες τον εκμεταλλεύτηκες στο έπακρο για να βγάλεις κέρδη.

Gadgetfreak

Μα ο κόσμος στήριξε στα ακριβά! Έκανε νούμερα και πωλήσεις! Υπάρχει ένα τρομαχτικό πόσο εκεί έξω που δεν έχει παφη με το τι γίνεται στην αγορά και για ποιο λόγο η Huawei πέφτει. Σίγουρα δεν είναι επειδή ανέβασε τις τιμές στον Θεό και δεν αγόραζε κάνεις.
Αν είναι έτσι πάει και Xiaomi για φουντο που 2 χρόνια τώρα είναι και αυτή στο χιλιάρικο……η μηοως όχι.

Υ. Γ ναι το συγκεκριμένο λαπτοπ δεν το αγόραζα με τα μισά λεφτά δίκιο έχεις.

Kosmas

Από τη μέρα που με εγκατέλειψε το iphone X και γύρισα στο huawei p20 συνειδητοποίησα πόσο μεγάλο κακό κάνει η Apple. Πανάκριβες συσκευές με υποτίθεται ποιοτικά υλικά που μια μέρα απλά δε δουλεύουν. Οι υπολογιστές της ειδικά κάτι Pro όλο προβλήματα hardware, τα ακουστικά 200 ευρώ και δεν αλλάζουν οι μπαταρίες. Το δε τηλέφωνο έπαθε λέει ζημιά στο baseband και δε ξέρει πως αλλά δε φτιάχνει. Τα τάμπλετ άχρηστα αν τα παίξει η μπαταρία. Δεν επιτρέπουν σε κανένα να τα επισκευάσει και κλειδώνει τα αυθεντικά ανταλλακτικά

Αποτυχημένοι.

Το δε huawei που αναφέρω έχει απίστευτη κάμερα και επιπλέον sensor για ασπρόμαυρη φωτογραφία (δηλαδή τί άλλο πια). Η μπαταρία σκυλί (2 μέρες με τις ίδιες εφαρμογές εγκατεστημένες). Ταπεινά σε φτάνει εκεί που μπορεί με τα λεφτά που έδωσες. Εγώ βλέπω πως πέρασε η εποχή των ΗΠΑ και της τεχνολογίας της silicon valley και τσούζει

Νικος

Κατοχος p30pro… Τρομερο τηλ… Καμερα που βαζει παρα πολλα κινητά κάτω… Μπαταρία τρομερη… Edge οθονη… Γρήγορη φόρτιση.. Τι να αλλο να θέλω… Κάτοχος freebuds 3… Απλα τρομερά… Κάτοχος smartwatch Gt2pro.. Για τα γουστα μου τέλειο… Το δε servise δεν με απογοητευσε καθολου. Ελπίζω φύγει ban γρήγορα… Στηρίζουμε οποία εταιρία ειναι αξιόπιστη και αναλογα με το βαλάντιο μας… Ας μην τσακωνομαστε και για την τεχνολογία

Γιωργος

Κωστα καλημερα. Εχω το oneplus 8 pro εδω και 3 εβδομαδες και το p30 pro απ τν περασμένο Ιούνιο…. Ασχετα με το αρθρο… Αλλα προσωπικη σ γνωμη.. Σε βασικη καμερα (ζουμ ξερω p30 pro.. Ultrawide oneplus)… Ποιο θεωρεις καλύτερο? Ξεκαθαρα περιέργεια. Θα με βοηθουσε η γνωμη. Ευχαριστώ!!

Γιωργος

Τα εχω δει ολα… Απλα σκεφτομαι να πουλησω το ενα απ τα δυο και δν εχω καταληξει ακομα… Σε πιο σκοταδια βγαζει νομιζω πιο καλα τ p30 pro ενω σε απλα χαμηλο φωτισμο οχι τπτ εξτριμ νομιζω υπερεχει τ oneplus…. Αν εχεις καποια προτίμηση προσωπικη πες μου. Καλημέρα ξανα κ ευχαριστώ!!

Γιωργος

Ναι οντως ειναι και αυτο βασικος λογος περα απ την καμερα.. Παντως μου θυμιζει υπερβολικα samsung… Απο τα μενου με το oxygen 11 μέχρι τις φωτογραφιες που βγαζει.. Ειχα s9+ και s10+. Και ειναι σαν να χουν κοπιαρει τη samsung οχι πως εχω θεμα απλα μου κανε εντυπωση. Τελος παντων… Σε ευχαριστώ πολυ και συνέχισε την καλη δουλεια!! Περιμενω αφιερωμα στην LG… Ημουν φαν καποτε..χαχα

Κούκος

@Ιωαννης jb φίλε μου και μόνο που βγαίνει εκτός παιχνιδιού μια εταιρεία κολοσσός που έθετε κάθε φορά νέα standards είναι πλήγμα για εμάς τους καταναλωτές.
Sony fan boy είμαι αλλά την ποιότητα και την ολοκλήρωση που είχε το mate 10pro δεν την βρήκα ποτέ σε κανένα Sony, βασικά σε κανένα άλλο τηλέφωνο.
Δεν έφτασε τυχαία να είναι η no1 εταιρεία, δυστυχώς πληρώνει το τίμημα του οικονομικού πολέμου των υπερδυνάμεων.
Καλές οι προσωπικές μας προτιμήσεις αλλά μη λέμε και ασυναρτησίες.

Ιωάννης jb

Ασυναρτησίες λέμε;
Εσύ είσαι αυτός που λέει κ ο λόγος είναι εύκολα αντιληπτός!
Δε μπορεί να μου μιλάς για τηλ τελευταίας τεχνολογίας κ να μου λες είναι το καλύτερο που είχα!
Εννοείται πως είναι το καλύτερο!
Αφού είναι τελευταίας τεχνολογίας τι θα είναι χειρότερο??
Παρόλα αυτά το τηλ που αναφέρεις σε σχέση με άλλα του 17 υστερεί σε αρκετούς τομείς ένας πολύ σημαντικός είναι το ότι δεν είναι αδιαβροχο!
Το ui του κακό!
Οθόνη που ευτυχώς δουλεύει καλά σε αυτό που είδα πριν λίγο καιρό παρά τα όσα αρνητικά λέγονται πλέον!
Cpu-gpu πάλι το κάνουν να υπολείπεται σε σχέση με άλλα του 17!
Κινητό ναυαρχίδα του 17 κ όταν το δούλεψα έπαθα σοκ με τα κολλήματα του!! πράγμα ανεπίτρεπτο..

Grigsgr

Καλημέρα @Ιωαννης jb
Πες μου σε παρακαλώ κάτι, επειδή βλέπω ότι πολλοί σε γνωρίζουν εδώ μέσα αλλά, εγώ καθώς επισκέπτομαι αραιά την σελίδα, δεν σε γνωρίζω. Εσύ τι συσκευή τηλεφώνου διαθέτεις και χρησιμοποιείς δηλαδή; Απλά για να καταλάβω πως κρίνεις το ρωτάω.

Γιωργος

Sony εχει… Την αναφερει σε καθε αρθρο.κι εδω αν ειδες σ σχολιο. .. Εκτος αν απλα την αναφερει χωρις να ειχε ποτε… Παιζει κ αυτο. Απλα για να πω κατι επειδη αναφερει συνεχεια cpu+gpu… Οκ cpu… Kirin.. Ειναι πιο αδύναμοι συνηθως απο τους αντιστοιχους snapdragon… Αλλα κυκλοφορουν κ διαφορετικες χρονικες στιγμες… Snapdragon βγαινει γεναρη φλεβαρη…. Κ ο επομενος kirin βγαινει οκτωβρη συνηθως.. Κ ειναι καλυτερος απ τον snap τ Ιανουαρίου… Χειρότερος ομως απο τον snapdragon π θα βγει 3-4 μηνες μετα παλι τον επομενο Ιανουάριο περιπου…οπως κ τωρα.. Snap 865+<kirin 9000<snap888.Αρα μαλλον κανει συγκριση με τν επομενο για να τα λεει αυτα.η με τα δεκατα τ δευτερολεπτου οπως μετρανε στις pole position.. Επισης τ ui απο το emui 10 κ μετα εχει αλλαξει 100% σ σχεση ν πριν που όντως δεν ηταν ωραιο.

Koukos

Είδες που δε γνωρίζεις; Το mate 10pro είναι αδιάβροχο IP 67. Μάλλον δε κατάλαβες ποιο μοντέλο είναι. Tηλέφωνο της χρονιάς είχε ανακηρυχθεί. Κορυφαίες κάμερες οθόνη μπαταρία δακτυλικό αποτύπωμα επεξεργαστή και πρωτοτυπία με το AI. Ειδες που εκτίθεσαι; Πλέον εγώ έχω συνειδητά ένα realme 7pro. Μια ζωη ναυαρχίδες ειχα και ειπα να παω σε ”φθηνό” τηλέφωνο.
Ειχα αρκετες συσκευες xperia και πλεον μπορώ να πω πως καλό το συναίσθημα αλλά δε φτανει μονο αυτό, είναι πίσω από τον ανταγωνισμό τέλος. Καλά χρυσά αλλά ”λίγα” τα Sony.
Εσύ τι συσκευή έχεις τωρα;

Ιωάννης jb

Τα μπέρδεψα λίγο! Όντως είναι αδιαβροχο στην ουσία όμως καλά θυμάμαι ότι αδιαβροχο τηλ έβγαλε το 18 διότι κυκλοφόρησε Δεκέμβριο 17
Σαν να λέμε 2018!
Αρχές 18 έβρισκες xz1, xzp με 4-5 κατοστάρικα την ώρα που το 10 pro ήταν στα διπλάσια λεφτά!
Όπως κ να το δεις όπως κ να το πιάσεις δεν άξιζε τον κόπο!
Ειδικά αν σκεφτείς ότι το xzp στη σύγκριση μου πάει μπάλα ακόμα κ σήμερα ενώ το mate 10 pro σέρνετε!

Ιωάννης jb

Είμαι πάνω από 2 χρόνια με το ίδιο xperia κ βαρέθηκα! Άσε που από τις εκατοντάδες φορές που μπήκε κάτω από τη βρύση μου πήρε λίγο υγρασία στην οθόνη κ δεν είναι τελείως καθαρή!
Άσε που από τις εκατοντάδες πτώσεις η κάμερα σε ένα σημείο έχει κάτι σαν σπάσιμο κ δε μου βγάζει πλέον τις κορυφαίες φωτογραφίες!
Το πλαίσιο έχει διαλυθεί κ σε ένα σημείο άνοιξε οπότε το τελευταίο 3μηνο δε μπορώ να το βάλω κάτω από βρύση! Το καλό? Επειδή δεν μπαίνει κάτω από βρύση καθάρισε η οθόνη κατά 90% χαχαχα!
Σκέφτομαι να κάνω την υπέρβαση κ να πάω στο καινούργιο xperia 1 όταν βγει ειδικά αν έχει πακέτο κανένα xm4… Παίζει να τα σκάσω χοντρά!
Σκέφτομαι κάτι moto edge, lg velvet δε ξέρω!
Η αλήθεια είναι ότι με έχει βολέψει πάρα πολύ το xzp! Αγγίζει την τελειότητα δλδ άγγιζε!
Χαχαχα

KostasB

Ιωάννη, εγώ δεν θα μιλήσω για κανένα κινητό που δεν είχα προσωπικά ή έστω να έχω δουλέψει.
Αλλά πραγματικά τώρα, έχεις mate 10 pro και σέρνεται αυτή τη στιγμή;
Το έχω εδώ και 2,5 περίπου χρόνια και είναι ότι πιο αξιόπιστο έχω κρατήσει τα χέρια μου.
Αλλάζω κινητά μόνο αν χαλάσουν ή σταματήσουν να αναπεξέρχονται σε εφαρμογές και παιχνίδια. Και ειλικρινά δεν βρίσκω τον παραμικρό λόγο να το αντικαταστήσω αυτή τη στιγμή.

Ιωάννης jb

Αφού μόνος σου το λες!
Αλλάζεις κινητά μόνο αν χαλάσουν!
Εγώ αλλάζω όταν βαρεθώ ή όταν δω ότι αρχίζει να αποκρίνεται πιο αργά!
Σε σχέση με άλλα τηλ του 17 το mate 10 σήμερα έχει σοβαρά θέματα απόκρισης!
Ειδικά αν κάνεις το λάθος κ το συγκρίνεις με τπτ iphone!
Βλέπεις μεγάλη διαφορά!
Iphone 7 plus (μοντέλο 2016)… Σήμερα (8-4-21) δουλεύει 2 φορές πιο γρήγορα από το mate 10 pro! ψαξου

KostasB

Ειλικρινά νομίζω ότι διαβάζεις ότι θέλεις εσύ να διαβάσεις και όχι αυτά που γράφω.
Είπα την άποψή μου για το Mate 10 pro που έχω και δεν θα μου την αλλάξεις. Δεν έκανα σύγκριση με άλλα κινητά, είπα απλά την εμπειρία μου.
Δεν είναι φαν καμίας εταιρείας. Και επειδή γενικά ψάχνομαι, αν κάτι μου αρέσει και με εξυπηρετεί το κρατάω.
Μακάρι να μπορούσα να συνεχίσω την συζήτηση μαζί σου αλλά δεν υπάρχει λόγος.

Γιωργος

Φιλε μου δες παραπανω το σχολιο που γραφει το ιδιο ατομο ότι εχει το ιδιο κινητο τωρα 2 χρονια κ το βαρεθηκε..κ αναφερει κ ποσες ζημιες εχει ως τωρα… Κ ταυτοχρονα σ σενα σ λεει για κινητο π τ χεις αν καταλαβα καλα 3 χρονια κ λειτουργει αψογα… Λεγοντας σου οτι αλλαζει κινητα μολις βαρεθει.. Ειτε τρολλαρει… Ειτε αυτοτρολλαρεται…. Αυτα ειναι τα καλα σεναρια που μπορώ να σκεφτω. Σε καθε περίπτωση παντως… Δν εχει νοημα να ασχολείται κανείς… Κι εγω πρωτη φορα κατι χρονια π τον βλεπω ν σχολιαζει εδω μπηκα στον κοπο να απαντησω.. Αλλα χαζομαρα μου… Πεφτεις επιπεδο..

Last edited 2 years πριν by Γιωργος
Ιωάννης jb

Με ρώτησαν κ είπα να απαντήσω!
Απαντάω με ειλικρίνεια και αν εσύ από αυτά που είπα κατάλαβες κάτι τέτοιο έχεις κάποιο πρόβλημα στον εγκέφαλο θα σου συνιστούσα να το δεις! Μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι χειρότερο!
Ένας μη παράλογος θα σκεφτόταν ότι το κινητό με τόσες τούμπες κ τόση επαφή με νερό δείχνει τη πραγματικά είναι!
Είναι σκυλί! Άλλα τηλ θα είχαν πάει τουλάχιστον 3-4 φορές για αλλαγή οθόνης-κάμερας!
Αλλα τηλέφωνα με τόσες τούμπες συν τα πλυσίματα μπορεί να είχαν πολλά προβλήματα κ στα εσωτερικά τους μέρη!
Κ να είχαν καταστραφεί από το πρώτο 6μηνο!
Παρόλα αυτά είναι πλήρως λειτουργικό το sonaκι όπως ήταν τη πρώτη μέρα εκτός από τα 2 θέματα που ανέφερα παραπάνω!
Βλαχακη ανέβασε το

Γιωργος

Εγω ειδα να λες οτι βαρεθηκες κ ισως τ αλλαξεις στο μελλον… Και στο παρακατω ποστ να λες οτι αλλαζεις κινητα οποτς βαρεθεις…. Αν αυτο δν ειναι διφορουμενο τοτε μαλλον είσαι διπολικος φιλε μου. Να το ψαξεις πριν εξελιχθει κ αλλο. Τωρα για τα προβληματα του κινητου σου. Εγω τα δικα μ τα χω σαν να βγηλαν απ την κουτα μολις… Εσυ το χεις.. Οπως περιεγραψες…σκυλι αρα…. Μπραβο σου και να το χαιρεσαι το σκυλι σου.. Καθενας με τα γουστα του. Δν προκειται να κανω τις ιδιες δοκιμες για να δω τι αντοχες υπάρχουν σε δικο μ κινητο. Θα σ προτεινα να πατεις ενα rugged phone .. Caterpillar πχ για επομενο να δεις εκει αντοχες… Και μεταξυ μας… Ναι σαν λογικος σκεφτηκα αυτο π ειπες ακριβως…. Αλλα σου τονισα στην αρχη και το αλλο κομματι που δεν σχολιασες λογικε σχολιαστη. Αντε καλη συνεχεια τωρα γιατι δν λεει αλλ… ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ… Στο έχουν γραψει παρα πολλες φορες σε σχολια σου… Το χω δει… Ωρα να το γραψω κ εγω. Φιλακια

Ιωάννης jb

Εκτιθομαι επειδη δεν έχω ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου για το ποιο θα είναι το επόμενο μου κινητό?
Για ποιο λόγο εκτιθομαι?
Τη δεν σχολίασα?
Είναι η πρώτη φορά που σου απαντάω κ η πρώτη που μου απαντάς δεν ξέρω αν το κατάλαβες!
Τη ασυναρτησίες λες?
Διπολικός για κινητό ε; πρόβλημα σοβαρό!!! που να πάω σε κανένα ψυχίατρο?
Κάπου αλλού ίσως;;;;;
Αυτό δίπολο velvet ή moto edge πρέπει να είναι πολύ σοβαρό! τρέχω να το δω!

Γιωργος

Αιντε αιντεεεε…..χαχαχα…πρωτο κ τελευταιο.. Πρόσεξε ενα κλικ την ορθογραφια μιας κ γραφεις καπου δημοσια. Τα υπολοιπα… Αστο.. Σε ξερουν πολλοι εδω μεσα απ ο, τι έχω καταλαβει… Θα σ προτεινα edge+ παρεμπιπτόντως…. Καλες αγορες.

Grigsgr

Εγώ, απλά να προσθέσω εδώ το εξής.
Ήμουν κάτοχος κινητών επι εποχής Ericcson και συνέχισα επί Sony Ericsson και έπειτα επι SONY.
Κάτοχος επίσης απο την αρχή του πρώτου αδιάβροχου Xperia (που δεν θυμάμαι συγκεκριμένα το όνομά του). Συνέχισα μέχρι το Xperia XZ3 (το μικρό πράσινο που είχε βγάλει). Το πάτησε ένα φορτηγό σε ένα ταξίδι, έσπασε η οθόνη και το έχω ακόμη στο συρτάρι να το βλέπω. Έκτοτε πήρα το Mate 10 Pro και το P30 Pro που έχω και τώρα.
Δεν χρησιμοποίησα ποτέ μου Samsung και για κανένα τρίμηνο ένα iPhone στο ενδιάμεσο. Προσωπική μου άποψη και μόνο αυτήν θα εκφράσω είναι πως, την SONY δύσκολα θα την άλλαζα. μόνη εταιρεία με την οποία το έκανα και, δεν μετάνιωσα στιγμή, είναι η HUAWEI κι αυτό, όχι επειδή είμαι πορωμένος ή τέτοια. Έχει την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ και το καλύτερο επισκευαστικό κέντρο συγκριτικά με τις άλλες (τουλάχιστον δεν το κάνει στην Arvato). Εάν με ρωτήσεις και τώρα, ενώ γλυκοκοιτάζω όλα τα χρόνια την SONY, ο πρώτος λόγος που δεν αλλάζω, είναι η εξυπηρέτηση.
Αυτήν, είναι η ειλικρινής μου άποψη. Όσον αφορά δε τα HUAWEI, όσο τα είχα, δεν κόλλησαν ούτε στιγμή.

Γιωργος

Φίλε ο άνθρωπος εχει θεμα γενικα.. Δες τα σχολια του.. Κ επειδη τον βλεπω κ σχολιαζει χρονια σε τετοια αρθρα πραγματικά απορω.. Κ μπηκα στον κοπο να του απαντησω(λαθος μου)…. Ως κ δευτερο προφιλ εχει ν απανταει στον εαυτό του αμα δεις… Απιστευτος. Τωρα καθαρα για τα κινητα… Ο καθενας οτι τον εξυπηρετει… Αλλα πχ εγω δν ειχα ποτε μ sony.. Οποτε δν θα εκφρασω γνωμη για sony… Ειχα ναυαρχιδες xiaomi, samsung honor huawei oneplus… Γ αυτα λεω γνωμη. Ο ανθρωπος παραπανω…. Δν νομιζω να χε ποτε huawei π καθεται κ κραζει μονιμως… Βσκ δν εχω καταφερει να τον ψυχολογισω με τιποτα. Ελπιζω να ναι τρολ οπως ειπα κ στον ιδιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.