Η Amazon προσφέρει 5 εκ. δολάρια στις μικρές επιχειρήσεις που επηρεάζονται από τον κορονοϊό

, Η Amazon προσφέρει 5 εκ. δολάρια στις μικρές επιχειρήσεις που επηρεάζονται από τον κορονοϊό

Η Amazon αποφάσισε να δώσει συνολικά 5 εκατομμύρια δολάρια στις μικρές επιχειρήσεις στο Σιάτλ, οι οποίες επηρεάστηκαν από την εξάπλωση του κορονοϊού στον πλανήτη. Πιο συγκεκριμένα, ο κολοσσός θα μοιράσει αυτά τα χρήματα στις εταιρείες με 50 ή λιγότερους υπαλλήλους, σε εταιρείες με ετήσια έσοδα κάτω των 7 εκατομμυρίων δολαρίων, στις οποίες χρειάζεται φυσική παρουσία για την εξυπηρέτηση των πελατών.

Ο John Schoettler, Vice President του Global Real Estate and Facilities της Amazon εξέφρασε την σημασία των εστιατορίων, food trucks, καφετεριών, retailers και άλλων μικρών επιχειρήσεων που περιβάλλουν τα δεκάδες κτήρια της έδρας της Amazon.

Αυτές οι επιχειρήσεις, υποστηρίζουν δεκάδες χιλιάδες τοπικές θέσεις εργασίας που αποτελούν κρίσιμο κομμάτι της οικονομίας του Σιάτλ και του Puget Sound. Είναι φίλοι και γείτονες μας και πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές συνέπειες που πιθανόν θα προκύψουν λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Να υπενθυμίσουμε ότι όλες οι εταιρείες αναγκάστηκαν να ζητήσουν από τους εργαζομένους τους να εργαστούν από το σπίτι τους, με σκοπό να σταματήσει η εξάπλωση του κορονοϊού. Μόνο η Amazon στο Σιάτλ απασχολεί περισσότερους από 53.000 υπαλλήλους.

Επιπλέον, η Amazon σε συνεργασία με την Microsoft, δέσμευσαν $1 εκατομμύριο στο Seattle Foundation με σκοπό να βοηθήσουν τους τοπικούς υπαλλήλους που δεν διαθέτουν ασφάλεια υγείας ή αναρρωτική άδεια. Τέλος, η Amazon θα πληρώσει σε όλους τους τοπικούς προμηθευτές τον χώρο ενοικίασης ενώ στις μικρές επιχειρήσεις δεσμεύεται να πληρώσει τους περισσότερους από 10.000 εργαζομένους.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.

Business Amazon Twitch

Twitch: Αποχωρεί από την Κορέα λόγω «απαγορευτικά ακριβών» χρεώσεων δικτύου

Το Twitch ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να τερματίσει τις δραστηριότητές του στη Νότια Κορέα στις 27 Φεβρουαρίου 2024.

Business Amazon Apple Google

Η Αυστραλία επιβάλλει νέους Νόμους Ανταγωνισμού σε ψηφιακές πλατφόρμες

Σε πολλές χώρες, οι ψηφιακές πλατφόρμες αντιμετωπίζουν αυξημένους περιορισμούς και εμπόδια λόγω των νέων νόμων και κανονισμών.

Business Alexa Amazon featured

Η Amazon θα πουλάει και αυτοκίνητα – Πρώτος συνεργάτης η Hyundai

Η Amazon, η οποία ξεκίνησε πουλώντας βιβλία, εισέρχεται επίσημα στον κλάδο των αυτοκινήτων και ποδαρικό θα κάνει η Hyundai.