Η Amazon σχεδιάζει να εγκαταστήσει κέντρο logistics στην Ελλάδα;

, Η Amazon σχεδιάζει να εγκαταστήσει κέντρο logistics στην Ελλάδα;

Φαίνεται πως μετά τη Microsoft και ο τεχνολογικός κολοσσός Amazon κοιτάει προς την Ελλάδα και ετοιμάζει να εγκαταστήσει κέντρο logistics στη χώρα μας. Οι πληροφορίες έρχονται από την ιστοσελίδα “Το Βήμα”, η οποία μας αναφέρει πως η εταιρεία βρίσκεται ήδη στην αναζήτηση και στο σχεδιασμό.

Συγκεκριμένα, η Amazon φαίνεται να κάνει εκτενείς έρευνες στην περιοχή του Θριασίου για τη δημιουργία κέντρου αποθήκευσης και διανομής. Αυτό βέβαια θα βοηθήσει τις αλυσίδες στην Ελλάδα, καθώς θα τους παρέχει κέντρα αποθήκευσης και διανομής χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσουν πολλά έξοδα στη δημιουργία νέων.

Μη ξεχνάμε πως με την κατάσταση που επικρατή στην Ελλάδα, λόγω του lockdown και της αύξησης των ηλεκτρονικών παραγγελιών, ήδη πολλές αλυσίδες έχουν πρόβλημα στον εφοδιασμό αλλά και στην αποστολή. Πριν δύο εβδομάδες το ηλεκτρονικό κατάστημα των Jumbo έκλεισε εντελώς τις παραγγελίες του, καθώς δε μπορούσε να εξυπηρετήσει άλλους πελάτες.

Μένει να δούμε βέβαια αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν και δούμε την Amazon να έχει ενεργή παρουσία και στην Ελλάδα. Μέχρι τότε βέβαια, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή με την κατάσταση που επικρατεί, καθώς οι παραγγελίες από τα περισσότερα καταστήματα αργούν.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

οσοι ειναι στο κλαδο του εμποριου το γνωριζουν απο αρχες του 2019

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.