Business

IFA 2019: Το Techblog “Official Media Partner” της μεγαλύτερης έκθεσης τεχνολογίας

Τι έιναι η IFA

Η IFA είναι η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο. Φέτος τα μεγάλα Keynote θα ανοίξουν αναγνωρισμένοι ομιλητές από τον χώρο της τεχνολογίας ανάμεσά τους οι Richard Yu, Διευθύνων σύμβουλος της Huawei και Christiano Amon, Πρόεδρος της Qualcomm.

Το Techblog στην έκθεση IFA 2019

Το Techblog είναι το μοναδικό ελληνικό site τεχνολογίας που έχει επισκεφτεί τις περισσότερες φορές την έκθεση IFA στο Βερολίνο. Το 2019 πρέπει να είναι η 15η φορά που δίνουμε το παρόν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της τεχνολογίας.

Μείνετε συντονισμένοι, εδώ στο Techblog.gr για να μάθετε πρώτοι όλα τα νέα τεχνολογίας από την IFA 2019. Η τεχνολογίας μας ενώνει!

2ο Techblog Workshop στο Βερολίνο

Για να το γιορτάσουμε διοργανώνουμε ένα μεγάλο Workshop το Σαββατο 7 Σεπτεμβρίου για όλους τους φίλους της τεχνολογίας που ζουν ή βρίσκονται στο Βερολίνο. Σας περιμένουμε εκεί για ένα περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα κάνοντας νέες γνωριμίες με άτομα που αγαπούν την τεχνολογία και της εφαρμογές της.

Κατά την διάρκεια του Workshop θα πραγματοποιηθεί κλήρωσει με δώρο απίθανα gadgets αλλά και 3 εισιτήρια για την έκθεση IFA 2019!

Επεξεργάστηκε την 13 Φεβρουαρίου 2022 16:06

Σχόλια

  • Κώστα, αξίζει να επισκεφτεί την έκθεση κάποιος απλός επισκέπτης ή είναι κυρίως για τους επαγγελματίες του χώρου και δημοσιογράφους;

    • Αξίζει να την επισκεφτούν όλοι. Σκέψου ότι έρχονται και σχολεία, οικογένειες με παιδιά. Είναι για όλους η έκθεση, μια γιορτή της τεχνολογίας.
      Στην συνάντησή μας το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου θα κάνουμε κλήρωση 3 εισιτήρια για την έκθεση IFA 2019

      2ο Techblog Workshop στο Βερολίνο
      Πότε: Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018, 19:00 – 21:00
      Που: Neelou Lounge, Karl-Heinrich-Ullrichs-Strasse 8, 10783 Berlin
      Πιο αναλυτικα εδώ: https://techblog.gr/workshop/2o-techblog-workshop-sto-verolino-savvato-7-septemvrioy-2019/

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.