IFA 2020: Η μεγάλη έκθεση τεχνολογίας θα πραγματοποιηθεί για 800 τυχερούς, το Techblog θα είναι εκεί!

, IFA 2020: Η μεγάλη έκθεση τεχνολογίας θα πραγματοποιηθεί για 800 τυχερούς, το Techblog θα είναι εκεί!

Οι περισσότερες εκθέσεις τεχνολογίας σε ολόκληρο τον πλανήτη έχουν αναβληθεί καθώς η παγκόσμια κρίση έχει προκαλέσει σημαντικά προβλήματα. Ορισμένες από αυτές τις εκθέσεις γνωρίζουμε ότι θα γίνουν online ωστόσο η IFA 2020 που λάβει χώρα στο Βερολίνο θα γίνει κανονικά με φυσική παρουσία, πρόσβαση όμως στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα έχουν μόνο όσοι έχουν λάβει την ειδική πρόσκληλη.

Η έκθεση θα γίνει στις 3 με 5 Σεπτεμβρίου και θα είναι η πρώτη έκθεση που θα γίνει με φυσική παρουσία στον πλανήτη εν μέσω κορονοϊού. Ο Jens Heithecker, executive director της IFA Berlin δήλωσε ότι η IFA 2020 θα προσφέρει real-life experience και την σύνδεση των ανθρώπων.

Τον προηγούμενο μήνα η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι φέτος η έκθεση θα γίνει με ένα “καινοτόμο νέο concept”, εξαιτίας του ιού. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι το Βερολίνο απαγόρευσε να γίνει οποιοδήποτε event το οποίο έχει περισσότερους από 5.000 συμμετέχοντες μέχρι τις 24 Οκτωβρίου. Για αυτόν τον λόγο η IFA 2020 θα είναι κλειστή για τον κόσμο και στην χώρο όπου οι εταιρείες θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους θα έχουν πρόσβαση μόνο 1.000 άνθρωπο της τεχνολογίαςι οι οποίοι θα έχουν λάβει και μία ειδική πρόσκληση από την διοργάνωση, οι 800 από αυτούς θα είναι δημοσιογράφοι.

Το Techblog βρίσκεται ανάμεσα στους προσκλεκλημένους που θα συμμετέχουν στην φετινή έκθεση IFA 2020.

Επιπλέον, η διοργάνωση αναφέρει ότι συνεργάζεται στενά δημόσιες υπηρεσίες υγείας της Γερμανίας για να διαβεβαιώσει ότι θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες ασφαλείας ενώ ταυτόχρονα θα γίνεται και ο έλεγχος του κόσμου που θα μπαίνει στους χώρους της έκθεσης. Τέλος, το IFA θα ετοιμάσει και ειδκά digital events μέσα από τα οποία ο κόσμος θα μπορέσει να παρακολουθήσει την έκθεση.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.