iPad event στις 22 Οκτωβρίου

Η Apple ανακοίνωσε ότι στις 22 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το event της παρουσίασης των νέων iPad 5 και iPad mini 2 και άρχισε να στέλνει προσκλήσεις με το μοτο “We still have a lot to cover”. Η παρουσίαση θα γίνει στο Yerba Buena Center for the Arts στο San Francisco και θα ξεκινήσει στις 20:00 ώρα Ελλάδος.

Εκτιμάται πως εκτός από τα νέα iPad θα γίνουν ανακοινώσεις και για την ημερομηνία κυκλοφορίας του OS X Mavericks καθώς και του νέου Mac Pro. Μια εβδομάδα έμεινε λοιπόν για να δούμε τι μας επιφυλλάσει η Apple.

Επεξεργάστηκε την 16 Οκτωβρίου 2013 14:40

Σχόλια

  • Αντε επιτελους, διοτι το Ipad 2 που εχω εχει αρχισει να ζοριζεται μετα απο 3 χρονια.

  • @George B ... Το iPad μας μια χαρά είναι. Το νέο iOS7 το κάνει να ζορίζεται.
    Πολύ κακώς που το αναβαθμισαμε πιστεύω. Τα πάντα έχουν αρχίσει να με εκνευρίζουν σε αυτό. Αν μας έδινε τη δυνατότητα η apple να κάνουμε downgrade, από τους πρώτους θα ήμουν.
    Αντίθετα στο iPod Touch 5g του γιου μου όλα τρέχουν ομαλά και παραμένει μόνο ο εκνευρισμός του άσχημου ui και της ασπριλας κάποιων εφαρμογών.

  • Ρε Κώστα,σε παρακαλω πες μου , θα μπορούμε να δούμε live το event της apple στο website της , ή θα πρέπει παλι να δούμε live cover απο κανάλια YouTube παλι ????

    • Ναι μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για live streaming από την ίδια την Apple. Αν μάθουμε κάτι άλλο, θα ενημερώσουμε :)

  • Ευχαριστω!!ελπιζω να το κανει η apple...πέρυσι του Οκτωβρίου δεν το ειχε κανει;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.