Apple: Η σειρά του iPad mini είχε τις καλύτερες πωλήσεις στα iPad

Λόγω της ολοένα αυξανόμενης δημοφιλίας των phablets, οι πωλήσεις των tablet επηρεάστηκαν και σημείωσαν σημαντική πτώση. Από την πτώση αυτή δεν μπόρεσε να γλιτώσει ούτε και η Apple, που τα προηγούμενα χρόνια πήρε μεγάλο μερίδιο της αγοράς.

Όσον αφορά στα tablet της Apple, ποια είναι η σειρά που προτιμούν περισσότερο οι fans της; Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε (για την αγορά των ΗΠΑ) από την Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) το iPad Air 2 ήταν αυτό που πούλησε περισσότερο κατά την διάρκεια του τριμήνου Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2015.

Όμως, μαζί τα δυο iPad Air μπόρεσαν να κάνουν το 40% των πωλήσεων της Apple, ενώ η σειρά του iPad mini πήρε το 47% των πωλήσεων tablet (της Apple). Το ίδιο τρίμηνο του 2014, το ποσοστό ήταν στο 32%. Το iPad mini που το πρωτοείδαμε το 2013, ήταν αυτό με τις καλύτερες πωλήσεις της σειράς mini και το iPad mini 4 στη δεύτερη θέση.

Όσο για το iPad Pro με την τεράστια οθόνη 12.9 ιντσών, είναι υπεύθυνο για το 12% των πωλήσεων iPad μέσα στο τρίμηνο. Το ποσοστό μοιάζει μικρό, αλλά μην ξεχνάμε ότι η τιμή του πιο οικονομικού μοντέλου ξεκινά από 799 δολάρια, οπότε η Apple θα έπρεπε να είναι ευχαριστημένη.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 21 Ιανουαρίου 2022 10:12

Σχόλια

  • Προσωπικά θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους ipad mini...ο λόγος που το αγοράσατε ήταν η τιμή ή το μέγεθος της οθόνης;η ερώτηση γίνεται καθαρά για το νούμερο των πωλήσεων του άρθρου ως συμπέρασμα.

  • Έλεος πια με αυτή την Apple
    Τώρα ξύπνησα! Πότε ξανά. Αύριο θα πάω να αγοράσω το Z5 να τελειώνουμε.

  • το σχόλιο 3 δεν το υπογράφω εγώ.(όπως και ο Λεύτερης μάλλον δεν είναι Λευτέρης).κάποιος έχει όρεξη για πλακίτσες...επειδή του "πειράξαμε" την apple.θα στραβοξύπνησε φαίνεται.χαχα...

  • Σοβαρά το εννοώ
    Τέλος η Apple
    Οκ γίνομαι λίγο υπερβολικός αλλά ντάξει
    Τουλάχιστον στα κινητά
    Με αυτό που μου συνέβη δε πρόκειται να ξαναπάρω iPhone

  • Λευτερης,
    Τι σου σηνέβει;
    Παντως με αυτα τα λευτα και λιγοτερα μπορεις να παρεις το g4 που ειναι κινηταρα....κατα την γνωμη μου το καλυτερο

  • Εγώ το πήρα για την οθόνη. Ήταν εντυπωσιακό τότε. Τώρα είναι για πέταμα. Αν και το λέω χωρίς να έχω περάσει το 9.2.1

  • @Θανασης καλά δεν το έμαθες? πλησιάζει την γκόμενα της το βγάζει μπροστά της (το Iphone :p :p ) γκόμενα τον κοιτάει και λέει δεν με νοιαζει το iphone εχω θέλω ζεστό και άμεσο χρήμα στο χέρι...
    πετάει ο Λευτέρης το iphone στον κάδο και φεύγει βρίζοντας την apple

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.