Techblog κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2015 – Δηλώσεις συμμετοχής

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, το Techblog γιορτάζει με όλους τους φίλους της τεχνολογίας και κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο κέντρο της Αθήνας. Σας περιμένουμε όλους γνωστούς και νέους φίλους για να περάσουμε μια super τεχνολογική βραδιά με συζητήσεις, νέες γνωριμίες, φαγητό και ποτό. Η τεχνολογία μας ενώνει! Μην το χάσει κανείς!

Update: Οι διαθεσιμες θεσεις εξαντληθηκαν. Μπορειτε ομως να μας στειλετε email και να σας προσθεσουμε στη λιστα αναμονης. ΜΟλις ακυρωθει καποια θεση, θα επικοινωνησουμε αμεσα μαζι σας για επιβεβαιωση της κρατησης.

Techblog Κοπή Πίτας 2015 – Αθήνα
• Πότε: Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, 21:00 το βράδυ
• Που: T.G.I. Friday’s, Κολωνάκι, Νεοφύτου Βάμβα 2 – Αθήνα
• Πόσο: 15 ευρώ/ άτομο. Tο μενού περιλαμβάνει: Σαλάτες, επιλογή κυρίως πιάτου ανάμεσα από 9 διαφορετικά πιάτα και απεριόριστη κατανάλωση μπύρας, κρασιού και αναψυκτικών – Open Bar για 3 ώρες. Δείτε το μενού εδώ.

Παιδιά, λόγο περιορισμένου αριθμού θέσεων δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε κράτηση για 8 και 10 άτομα παρέα. Θέλουμε να έχουν την ευκαιρία να έρθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι του Techblog. Ελάτε με 1-2 φίλους σας ή την κοπέλα σας. Ελπίζω να μας καταλαβαίνετε. Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα.

Δηλώστε συμμετοχή αφήνοντας στέλνοντας email στο techblogGR @ gmail.com (ονοματεπώνυμό και αριθμό ατόμων) για να έχουμε μια εικόνα για το πόσοι θα μαζευτούμε ώστε να μας περιποιηθούν καλύτερα. Θα σας περιμένουμε όλους, με παρέα ή μόνους σας.

Δείτε φωτογραφίες από τις προηγούμενες χρονιές! Θα σας περιμένουμε όλους!
Τα event τεχνολογίας του Techblog διοργανώνονται από το Techlounge.gr.

Επεξεργάστηκε την 30 Ιανουαρίου 2015 11:51

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.