LG smartphones, 12.3 εκατομμύρια πωλήσεις το πρώτο τρίμηνο του 2014

Σύμφωνα με την οικονομική έκθεση της LG Electronics για το πρώτο τρίμηνο του έτους, η εταιρία πραγματοποίησε 12.3 εκ. πωλήσεις smartphones σε αυτό το διάστημα. Επίσης, η εταιρία από την Νότια Κορέα ανέβασε τις πωλήσεις τις κατά 19% συγκριτικά με το πρώτο τρίμηνο του 2013, με το τμήμα κινητής τηλεφωνίας να συγκεντρώνει έσοδα 3.41 τρισ. δολλάρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα 12.3 εκ. smartphones, τα 5 εκ. ήταν LTE-enabled συσκευές, αποσπώντας το μεγαλύτερο ποσοστό τριμηνιαίων πωλήσεων μέχρι στιγμής.

Συνολικά, τα καθαρά κέρδη της εταιρείας για το πρώτο τρίμηνο του 2014 σηματοδοτούν μια ετήσια αύξηση 319% , δηλαδή περίπου $86.62 εκ. Συγκεντρωτικά στο πρώτο τρίμηνο τα έσοδα είναι 14.270 δισ., καταγράφοντας αύξηση 1,2% σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2013.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 29 Απριλίου 2014 17:36

Σχόλια

  • μπράβο στην LG. πέρυσι μας έδωσα πραγματικά ένα υπέροχο τηλέφωνο σε καλή τιμή και φέτος περιμένουμε περισσότερα. σε σχέση με κάποιες άλλες εταιρείες που πουλούσαν χαμηλότερες επιδόσεις σε μεγαλύτερα ποσά και εξακολουθούν και φέτος το ίδιο τροπάριο. μόνο το UI να αλλάξει λίγο και να δίνει αναβαθμίσεις και θα συνεχίσει την άνοδο πιστεύω

  • μπράβο στην lg γιατί το αξίζει μας έδωσε κάτι καινούργιο με το g flex και συνεχίζει να μας δίνει ωραία καλά και όμορφα κινητά

  • Νομιζω μετα απο sammy και apple ερχεται η LG σωστα; Nokia Sony και HTC ειναι πιο κατω εχω την εντυπωση. Δεν μετραω τις Κινεζικες φιρμες (αν και θα πρεπε)

  • Πρέπει να πούμε ένα μπράβο στην LG γιατί έβαλε στόχο να ανέβει κατηγορία και το πετυχαίνει βγάζοντας φοβερά κινητά στην αγορά (g2, knock code...). Κάτοχος lg l90!

  • Τα έσοδα πρέπει να είναι γουόν όχι δολλάρια. Νομίζω δεν υπάρχει εταιρεία με έσοδα 3 τρισ δολλάρια :-)
    Η LG πήγε καλά πέρισυ και είναι ανερχόμενη. Αν μπορέσει να ανταγωνιστεί τους γίγαντες apple και samsung μόνο προς όφελος των καταναλωτών θα είναι αυτό!

  • Η LG σαν εταιρία είναι πιο "καθαρή" από τις άλλες δύο που αναφέρετε! Όσοι γνωρίζουν από τεχνολογία ΚΑΛΑ, την προτιμούν! Έξυπνες κινήσεις! Την υποστήριξη να προσέξει περισσότερο! Το G3 θα "κόψει" ...ποπουδάκια!

  • Πως ακριβώς γίνεται να πουλήσεις 12,3 εκ. συσκευές το πρώτο τρίμηνο και να έχεις έσοδα 3,41 τρισ. δολάρια;....
    Εκτός βέβαια αν πουλάς 277 χιλιάδες δολάρια την κάθε συσκευή.....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.