LG, στην τρίτη θέση μετά την Samsung και την Apple

H LG κατάφερε να αναρριχηθεί στην τρίτη θέση με τους κατασκευαστές με τις περισσότερες πωλήσεις για το πρώτο τρίμηνο του 2014. Για την περίοδο αυτή κατάφερε να έχει έσοδα τα οποία έφτασαν τα $3.18 δισεκατομμύρια μόνο από τις πωλήσεις κινητών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι δυο που προηγούνται φυσικά είναι η Samsung και η Apple οι οποίες καταλαμβάνουν την πρώτη και την δεύτερη θέση αντίστοιχα.

Η μεγάλη επιτυχία του LG G2 ήταν αυτή που φυσικά τη βοήθησε να φτάσει τόσο ψηλά καθώς η LG κατάφερε να κατασκευάσει μια συσκευή με έξυπνο design (βλέπε τα κουμπιά στην πίσω πλευρά), καλά χαρακτηριστικά, μεγάλη οθόνη αλλά φρόντισε να το διαθέσει σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τις πωλήσεις της μετά την κυκλοφορία του LG G3 το οποίο θα παρουσιαστεί σε λίγες ώρες στο Λονδίνο.


Πηγή

Σχόλια

  • επαξια κατα την γνωμη μου..
    περαν του οτι προσφερει innovation σε σχεδον ολα τις τα προιοντα, δεν ξεχναει να ειναι διπλα στον πελατη.Εμενα σαν καταναλωτη αυτα μου αρκουν.

  • Μπράβο στην LG , Κορεάτες (Samsung , LG) και Κινέζοι (Huawei ,Lenovo , Xiaomi , ZTE) κυριαρχούν στην αγορά και όχι άδικα βέβαια. Ο καταναλωτής θέλει εύχρηστα προϊόντα με καλή υποστήριξη και στην σωστή τιμή.

  • Σιγά την εταιρία βασικά και για τις δύο πρώτες σιγά τις εταιρίες.

  • Το g2 εποιασε γιατι ηταν καλα specs, επωνυμη και οχι οτι να ναι εταιρεια και προσεκτικη υλοποιηση σε καλη τιμη αλλα αναθεμα για την μη ποιοτικη αισθηση και τα πισω κουμπια. Ελπιζω στο g3 να τα παει ακομη καλυτερα γιατι της αξιζει

  • @Chris
    Με βάση το σχόλιο σου πιστεύω ότι το κινητό που έχεις είναι κάποιας εταιρείας που κάποτε ήταν από τις πρώτες σε πωλήσεις αλλά πλέον είναι στα αζήτητα , καμία Nokia ή Sony δηλαδή.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.