Business

Τι θα ανακοινώσει η Microsoft 23 Μαΐου στη Σανγκάη;

Την ανακοίνωση ενός event στη Σανγκάη ανακοίνωσε η Microsoft. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου και μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστό ούτε που θα λάβει χώρα ούτε τι θα παρουσιάσει. Το μόνο που είναι γνωστό είναι ότι θα «δείξει στον κόσμο τι έπεται» (Show the world what’s next).

Ωστόσο, σύμφωνα με το The Verge, το οποίο επικαλείται πηγές της εταιρείας, η Microsoft θα επιδείξει hardware στο event.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Microsoft θα επιδείξει κάποιο νέο προϊόν της οικογένειας Surface στην εκδήλωση στη Σανγκάη, καθώς ο Panos Panay, αντιπρέοδρος συσκευών της Microsoft και δημιουργός του Surface, ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter την ανακοίνωση της εκδήλωσης μαζί με το hashtag “#Surface.”

Ήδη στο Instagram του Panay έχουν αρχίσει να διερωτώνται τι θα επιδείξει η εταιρεία όπως κάποιο νέο Surface Hub, το Surface Pro 5 ή τον διάδοχο του Microsoft Surface Band.

Πάντως, αν πρόκειται για το Microsoft Surface Pro 5, οι φήμες λένε ότι δεν θα έχει μεγάλες διαφορές από τον προκάτοχό του. Στο μεταξύ η Microsoft λάνσαρε το Surface Laptop που τρέχει τα νέα Windows 10 S.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 17:21

Σχόλια

  • Surface phone ή κάτι τέτοιο δε νομίζω. Αυτό που παρατηρώ είναι η προσήλωση της MSFT στην Κίνα και η εντεινόμενη προσπάθεια της να χωθεί εκεί.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.