Microsoft: Δίνει 300 δολάρια για το παλιό σας MacBook

Η Microsoft λανσάρει τη νέα καμπάνια “Easy Trade Up” η οποία έχει στόχο να σας πείσει να αφήσετε τον παλιό σας υπολογιστή για χάρη ενός νέου Windows 10. Όσοι αγοράσουν έναν νέο υπολογιστή από 599 δολάρια και άνω, από το Microsoft Store έως τις 20 Οκτωβρίου η Microsoft δίνει 200 δολάρια για το Windows PC, ενώ αν είστε πρόθυμοι να δώσετε το παλιό σας MacBook, το ποσό ανεβαίνει στα 300 δολάρια.

Η καμπάνια αυτή έχει κάποιους περιορισμούς, όπως το ότι η παλιά συσκευή δεν πρέπει να είναι πάνω από 6 χρονών, πρέπει να είναι σε λειτουργία και να έχει μέγεθος τουλάχιστον 11.6 ιντσών. Επιπλέον, είναι διαθέσιμη για ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Καναδά, Ινδία, Βραζιλία, Γαλλία, Γερμανία και Ταϊβάν.

Η Microsoft δεν είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιεί τέτοιου είδους καμπάνια προκειμένου να δώσει ώθηση στις πωλήσεις της. Παλαιότερα έδινε 200 δολάρια σε όσους άφηναν τα iPad τους για χάρη του Surface, 100 δολάρια σε κατόχους του PS3 που θα πήγαιναν στο Xbox One και 650 δολάρια έκπτωση στην αγορά του Surface Pro 3 σε όσους έδιναν το MacBook Air.

Πως σας φαίνεται το deal;

Σχόλια

  • Ναι ΟΚ!
    Άσε μας κουκλίτσα μου βραδιάτικα! Θες MacBook? Θα πληρώσεις!
    Δε θες MacBook; Θα πληρώσει κάποιος άλλος!

  • Αν εξαιρέσει κανεις την εξειδικευμένη επαγγελματική χρήση και την οικιακή χρήση τότε τα Windows ειναι μονόδρομος στις εταιρίες . Στο σπίτι ομως που εχω Mac ειναι απίστευτα βολικό μηχάνημα. Οχι δεν θα το άλλαζα!

  • Για κανένα λόγο όμως... Αναρωτιέμαι τι ποσοστό επιτυχίας θα έχει αυτή η κίνηση και ιδιαίτερα στην Αμερική.

  • Χαχα καλο το αλλο με τον τοτο το ξερεις? ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΔΩΣΩ ΤΟ ΜΑΚ ΜΟΥ ΡΕΙ
    . Μπραβο ρε Κώστα που ανεβαζεις και αυτα για να γελαμε και λιγο :) :)

  • @Vasilis "τα Windows ειναι μονόδρομος στις εταιρίες" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Να σε καλά φίλε μου με έκανες και γέλασα. Εδώ όλες οι εταιρίες αρχίζουν η μία μετά την άλλη να κάνουν migrate σιγά σιγά σε Linux για να γλιτώσουν λεφτά από τα licenses και συ λες ότι τα Windows είναι μονόδρομος! Ε ρε τι άλλα θα ακούσουμε.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.