EcoFlow

Microsoft Ελλάς | Βραβείο Best Workplaces 2008

, Microsoft Ελλάς | Βραβείο Best Workplaces 2008H Microsoft Ελλάς κατέλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη δεύτερη θέση, την πρώτη μεταξύ των πολυεθνικών επιχειρήσεων, στο διαγωνισμό «Best Workplaces 2008». Στόχος του διαγωνισμού, ο οποίος διοργανώθηκε για έκτη συνεχή χρονιά στην Ελλάδα από το Great Place to Work Institute Hellas, με την επιστημονική συνδρομή του ALBA Graduate Business School, είναι η ανάδειξη των 20 εταιρειών που διαθέτουν το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Ο Γιάννης Κουτράκης, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού στη Microsoft Ελλάς δήλωσε. «Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιδιώξαμε τη συμμετοχή μας στο διαγωνισμό Best Workplace, καθώς στοχεύουμε στη διαρκή βελτίωση του εργασιακού μας περιβάλλοντος. Η φετινή μας διάκριση είναι ακόμα σημαντικότερη από την περυσινή, διότι επιβεβαιώνει ότι η δουλειά που κάνουμε έχει μακροπρόθεσμο ορίζοντα, συνέχεια και συνέπεια. Επίσης, είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί δείχνει πως σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον τόσο δυναμικό και απαιτητικό καταφέρνουμε να συνδυάζουμε τις επιχειρηματικές επιτυχίες με ένα αρμονικό και υγιές περιβάλλον εργασίας. Ταυτόχρονα, υπογραμμίζει τη μεγάλη ευθύνη που έχουμε, προκειμένου να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε τα καθημερινά μηνύματα και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των ανθρώπων μας. Στη Microsoft Ελλάς οικοδομούμε ένα περιβάλλον που επιτρέπει στους ανθρώπους μας να δημιουργήσουν, να καινοτομήσουν και να αναπτυχθούν με βάση τις δυνατότητες και τα ταλέντα τους και αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε περήφανοι για την εταιρία και το ανθρώπινο δυναμικό μας».

Η μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων των εργαζομένων αποτελεί κεντρικό σημείο της φιλοσοφίας της Microsoft. Για το λόγο αυτό η εταιρία επενδύει στην εκπαίδευση των ανθρώπων της με συχνά σεμινάρια που στοχεύουν στην ανάπτυξη και ενίσχυση των ιδιαίτερων ικανοτήτων κάθε εργαζόμενου. Η έμφαση που δίνεται στο εργασιακό περιβάλλον αναδεικνύεται μέσα από τις προσφερόμενες παροχές, στις οποίες περιλαμβάνεται ιδιωτική ιατροφαρμακευτική ασφάλιση για τον εργαζόμενο και την οικογένειά του, επιδότηση γευμάτων και γυμναστηρίου, δωρεάν παρκινγκ, πρόσβαση σε ηλεκτρονική βιβλιοθήκη, δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών, δωρεάν υπηρεσίες ADSL για το σπίτι, laptops – tablet PCs για όλους τους εργαζόμενους, ευέλικτο ωράριο και δυνατότητα εργασίας από το σπίτι.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική και Καθημερινή. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Microsoft

Διέρρευσε το νέο email client “One Outlook” της Microsoft

Ορισμένοι χρήστες μπόρεσαν να κατεβάσουν τη νέα εφαρμογή, η οποία φαίνεται ότι τώρα λειτουργεί μόνο για λογαριασμούς εργασίας και εκπαίδευσης.

Internet Apple Google Microsoft

Apple, Google και Microsoft συνεργάζονται για login χωρίς password

Οι Apple, Google και Microsoft ανακοίνωσαν ότι εργάζονται προκειμένου δημιουργήσουν υποστήριξη για login χωρίς password την επόμενη χρονιά.

Games featured Microsoft Xbox

Microsoft: Έρχονται διαφημίσεις στα δωρεάν παιχνίδια του Xbox;

Σε ένα πρόγραμμα που θα επιτρέπει στα brands να προβάλλουν διαφημίσεις στα free-to-play παιχνίδια του Xbox εργάζεται η Microsoft, σύμφωνα με μια αναφορά του Insider.

Software featured Microsoft Microsoft Office

Office 2013: Τέλος οι αναβαθμίσεις, τι θα συμβεί;

Τίτλοι τέλους για τις αναβαθμίσεις ασφαλείας στο Office 2013. Τι κρύβει η επόμενη μέρα για τους χιλιάδες χρήστες που το χρησιμοποιούν;