Motorola: Τι παρουσιάζει 25 Φεβρουαρίου;

Εν όψει της έκθεσης MWC 2015 όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί κυρίως στο Samsung Galaxy S6 αλλά και το HTC One M9 τα οποία περιμένουμε να ανακοινωθούν την ερχόμενη Κυριακή στη Βαρκελώνη. Η Motorola προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να τραβήξει το ενδιαφέρον. Ξεκίνησε να στέλνει κάποιες ιδιότυπες προσκλήσεις στις οποίες αναφέρει ότι την επόμενη Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου θα κάνει μια “συναρπαστική ανακοίνωση”.

Αυτό που θα κάνει είναι να στείλει ένα κουτί στα μέλη του τύπου και αναφέρει ότι όλα όσα χρειαζόμαστε να μάθουμε θα είναι μέσα στο κουτί. Αυτό δεν μας αφήνει να καταλάβουμε τίποτα για το τι έχει ετοιμάσει η Motorola και μπορούμε να κάνουμε μόνο υποθέσεις.

Μπορεί να έχει ετοιμάσει κάποιο νέο smartphone που θα δείξει στην MWC, ίσως νέο Motorola Moto E. Μπορεί να είναι το πρώτο της tablet ever ή ένα νέο smartwatch ως ο διάδοχος του Motorola Moto 360 ή μπορεί να δούμε κάτι εντελώς καινοτόμο από τη Motorola.

“Motorola is making an exciting announcement next week and wants you to be in the front row. The best part? You get to choose where and when you’d like to experience it. Everything you need fits inside one box, which we will deliver to your doorstep on Wednesday”.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 23:06

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.