MWC 2020: Την Παρασκευή θα αποφασιστεί αν θα διεξαχθεί η έκθεση λόγω COVID-19 [UPDATED]

, MWC 2020: Την Παρασκευή θα αποφασιστεί αν θα διεξαχθεί η έκθεση λόγω COVID-19 [UPDATED]

Update: Οι διοργανωτές της MWC οργάνωσαν ένα έκτακτο meeting το οποίο θα γίνει σήμερα στις 15:00 η ώρα, σύμφωνα με ισπανική εφημερίδα. Η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί αργότερα αυτήν την ημέρα.

Η Mobile World Congress είναι από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις που γίνονται κάθε χρόνο ωστόσο με την έξαρση του κορονοϊού (από σήμερα ονομάζεται COVID-19) ο οποίος ανάγκασε τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να κηρύξει παγκόσμια έκτακτη ανάγκη υπάρχουν πιθανότητες η έκθεση να αναβληθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες Ισπανικής εφημεριδας, το GSM Association θα βρεθεί την Παρασκευή για να αποφασίσει αν θα αναβληθεί η MWC 2020.

Προς το παρόν, άγνωστο παραμένει αν θα αναβληθεί εντελώς η έκθεση για το 2020 ή αν θα μετατεθεί για μια άλλη ημερομηνία. Το GSMA ανακοίνωσε επίσημα το προηγούμενο διάστημα ότι θα χρησιμοποιηθούν θερμικές κάμερες για τον εντοπισμό ανθρώπων με υψηλές θερμοκρασίες, ένα σύμπτωμα που παρατηρείται σε όλους όσους έχουν τον ιό.

Επιπλέον, θα αποτραπεί η είσοδος στον χώρο σε όσους θα ταξιδέψουν από την Κίνα, ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει να αποδείξουν ότι δεν βρέθηκαν στην Κίνα τις τελευταίες 14 ημέρες. Αυτό δεν έχει καθοριστεί προς το παρόν πως θα συμβεί

Από την MWC 2020 – αν αυτή διεξαχθεί – γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ότι θα λείπουν οι Intel, Sony, LG και ZTE, Amazon και Nvidia. Επιπλέον, σήμερα ανακοίνωσαν επίσημα και οι TCL, Vivo, MediaTek την απουσία τους από την μεγάλη έκθεση Mobile.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Apple Facebook Mastercard

Τι κάνουν οι τεχνολογικές εταιρείες για τον κορονοϊό

Ο κορονοϊός έχει επηρεάσει κάθε τομέα στον οποίο δραστηριοποιείται ο άνθρωπος. Πώς όμως έχουν αντιδράσει στην επιρροή του κορονοϊόυ οι τεχνολογικές εταιρείες;

Business MWC 2020

Δεν θα γίνει επιστροφή χρημάτων στους εκθέτες της MWC 2020

Η MWC 2020 ακυρώθηκε επίσημα λόγω της επιδημίας του κορωναϊού ωστόσο δεν θα γίνει επιστροφή χρημάτων στους εκθέτες.

Internet featured MWC 2020

MWC 2020: Τεράστιος ο οικονομικός αντίκτυπος από την ακύρωση της έκθεσης

Η ακύρωση μιας τόσο μεγάλης έκθεσης, όπως η MWC 2020, προκαλεί μεγάλη οικονομική ζημία σε εταιρείες, οργανισμούς, πόλεις, ακόμα και χώρες ολόκληρες.

Smartphones Android MWC 2020 Xiaomi

Xiaomi Mi 10: Καθυστερεί η κυκλοφορία τους μετα την ακύρωση της έκθεσης MWC 2020

Τα Xiaomi Mi 10 και Mi 10 Pro θα καθυστερήσουν να κυκλοφορήσουν στην παγκόσμια αγορά, λόγω της ακύρωσης της MWC 2020.