Business

Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για την έλευση του 6G [MWC 2022]

Στο πλαίσιο της ομιλίας της στο MWC 2022, η επικεφαλής του αμερικανικού FCC καλεί τους παρόχους να ετοιμάζονται για το 6G. Σύμφωνα με τα όσα είπε η Jessica Rosenworcel, τα δίκτυα νέας γενιάς είναι πιο κοντά από όσο πιστεύουμε.

Σε μια εποχή όπου το 5G αποτελεί ακόμα όνειρο… θερινής νυκτός για τους περισσότερους κατοίκους του πλανήτη, οι ΗΠΑ θέλουν να δείξουν ότι βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας. Αυτό οδήγησε την Jessica Rosenworcel, προέδρου της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών των ΗΠΑ (Federal Communications Commission (FCC), στο να τονίσει κατά τη διάρκεια της ομιλίας της ότι πρέπει να ξεκινήσουν από τώρα να προετοιμάζονται οι πάροχοι για την εποχή του 6G.

Αυτό δεν πρέπει να μας οδηγήσει στο λανθασμένο συμπέρασμα ότι το 6G είναι ένα βήμα πριν από την υλοποίησή του στις πόλεις, αφού οι ειδικοί εκτιμούν ότι το 2030 θα είναι το έτος που θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε εξελίξεις σε αυτό το πεδίο. Η FCC εκτιμά ότι από τώρα θα πρέπει να ξεκινήσει η εναρμόνιση των προσπαθειών σε όλο τον κόσμο για τον καθορισμό σημαντικών λεπτομερειών που θα οδηγήσουν στην ταχύτερη υποδοχή του 6G.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.