Pantech, προς πώληση ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής στην Κορέα

H Pantech αν και όχι τόσο γνωστή σε μας έχει κυκλοφορήσει συσκευές όπως το Pantech Pop Up Note, είναι ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής hardware στην Κορέα και τελικά έβαλε πωλητήριο. Από τις αρχές του έτους αντιμετωπίζει προβλήματα και είχε καταθέσει ακόμη και αίτηση για πτώχευση.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές μέχρι 7 Οκτωβρίου.

Οι πληροφορίες λένε ότι επικρατέστερη να την εξαγοράσει είναι η SK Telecom, αλλά σοβαρές υποψηφιότητες έχουν επίσης κορεάτικες εταιρείες όπως Samsung, LG και Hyundai Motor Group. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να εξαγοραστεί από κάποια ξένη εταιρεία, από Κίνα ή Ινδία.

Παρά το γεγονός ότι η Pantech είχε στη συλλογή της αρκετά καλές και αξιοπρεπείς συσκευές, αντιμετώπιζε σκληρό ανταγωνισμό στην εσωτερική αγορά από αντιπάλους όπως Samsung και LG. Τώρα μπορεί να καταλήξει να ενσωματωθεί σε κάποια από αυτές.

Πηγή

Σχόλια

  • Αυτό που θα πω είναι άσχετο με το θέμα αλλά ήθελα να το εκφράσω...είχα το s5 και το πούλησα για να πάρω το note 4 αλλά επειδή δεν είναι 64bit είπα να κρατηθώ μέχρι να βγει το note 5 ...ωστόσο για να τη βγάλω μέχρι τότε πήγα και πήρα το htc 816 και με αυτό τον τρόπο κράτησα το μεγαλύτερο από το χρηματικό ποσό που είχα...το htc 816 είναι πολύ όμορφο και λειτουργικό,(σαφώς και δεν έχει σχέση με το s5 που είναι τούμπανο)αλλά είναι πραγματικά super για τα λεφτά του...ΑΥΤΆ.....

  • Φιλε μου απο ότι φαίνεται το note 4 είναι 64bit στην εκδοση με τον exyno! Πιστεύεται πως θα ενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία με το Android L

  • Φιλε Λεμοναδες, παρε το iphone 5S που ειναι 64bits και ειναι κλασεις ανωτερο απο ολα τα android

  • Λεμοναδες φιλε μου πιστευω οτι θα μπορεις να βρεις και το μοντελο με τον exynos ο οποιος παρεπιπτοντως πρεπει να ειναι πολυ τουμπανο.

  • Τέλος πάντων τώρα την αγορά μου την έκανα και χαίρομαι το htc 816...Από του χρόνου βλέπουμε...;)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.