Αποτελέσματα διαγωνισμού φωτογραφίας, Θέμα: Αυτοκίνητα

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες, μεσολάβησε και η έκθεση MWC 2012 και επιτέλους καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις φωτογραφίες από τη συμμετοχή σας στον 1ο διαγωνισμό φωτογραφίας του Techblog και να επιλέξουμε τις πέντε καλύτερες. Συνολικά λάβατε μέρος 28 άτομα στέλνοντας την καλύτερη φωτογραφία σας με αυτοκίνητα, αυτό ήταν το θέμα του πρώτου διαγωνισμού. Δείτε τις 5 καλύτερες φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν δώρα για τους νικητές, μόνο η χαρά της συμμετοχής και τα σχόλια των φίλων του Techblog για τις φωτογραφίες τους. Σύντομα θα ακολουθήσει και επόμενος διαγωνισμός με θέμα τα ζώα. Οι φωτογραφίες που διάλεξα δεν έχουν να κάνουν τόσο με την ποιότητά τους όσο με τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του φωτογράφου.

Χάρης Τηλαβερίδης, HTC HD2
“Το αυτοκίνητο αυτό ανήκε στην οικογένεια μου (το πουλήσαμε πρόσφατα) και η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στο σπίτι μας στο χωριό. Είναι το μοντέλο Mercedes Benz W111 του 1961.”

Michalis mclaren, Samsung Galaxy Note

Στέφανος Λαζαρίδης, Θεσσαλονίκη, Nokia N8

Γιώργος Καπέλης, Αγρίνιο, Motorola Milestone

Γιώργος Διαμαντής, Πάτρα, Nokia E63

Επεξεργάστηκε την 17 Μαρτίου 2012 10:42

Σχόλια

  • Γιώργος Καπέλης, Αγρίνιο, Motorola Milestone!!! αυτο ειναι θεσσαλονικη κεντρο!! προξενου κορομηλα αν δεν κανω λαθος!! :S

    • kostas m, αν είναι έτσι όπως το λες, ίσως τότε ο φωτογράφος να είναι από Αγρίνιο και η φωτογραφία τραβηγμένη στη Θεσσαλονίκη ;)

      michalis_mclaren, στην πέννα το έχεις!

  • Ελα βρε cooperaki μου μεχρι και στο techblog σε βλεπω ποιος στη χαρη σου. :Ρ

  • πολυ ομορφο το cooperaki!!! αυτο δεν ειναι να το κυκλοφορεις, να καθεσαι να το φωτογραφιζεις και να το θαυμαζεις ειναι..

  • πολύ ωραίες οι συμμετοχές θέλουμε κι άλλους τέτοιους διαγωνισμούς :)

  • Η φωτογραφία με τις κότες και το αυτοκίνητο ήταν πολύ έξυπνη.

  • σωστά Κώστα από Αγρίνιο είναι αλλά όταν γινόταν ο διαγωνισμός ήμουν Θεσσαλονίκη κ τη τράβηξα κ ο διαγωνισμός δεν ξεκαθάριζε αν θα γράψουμε από που είμαστε η που την τραβηξαμε κ εγώ έγραψα το πρώτο! Με συγχωρείτε για τη συγχιση!

  • Το δικό μου "τεχνολογικό" συμπέρασμα: Πλέον τα κινητά έχουν φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο σε φωτογραφική. Ακόμα και λίγο παλιότερα ή κάποια που δεν είναι στην "ακριβή" κατηγορία.Γι'αυτό και πλέον οι ψηφιακές φωτογραφικές δεν πουλάνε τόσο αφού είμαστε καλυμένοι με το κινητό

  • Ευχαριστώ πολυ παιδια να'στε καλα. Εχω πολλες (...και ολοσωμες) απο dslr αλλα εβγαλα απο το note εκεινη τη μερα για το διαγωνισμο. Πραγματι τα κινητα εχουν ξεφύγει πλεον και ειναι ωραιο γιατι οταν θα εχεις την αναγκη να βγαλεις κατι σημαντικό φωτογραφια μονο το κινητό θα ειναι μαζι σου.

  • θελω κιαλλους διαγωνισμους φωτογραφιας με αλλα θεματα! ειναι τελειο! αν ηξερα θα χα λαβει μερος γμτ εχω μια τεεεελεια φωτο γκκρρρ....

  • Πολύ καλή η ιδέα για το θέμα και ωραίες φωτογραφίες.
    Δεν βάζεις και τις υπόλοιπες εκτός απ' τις πρώτες 5 να τις δούμε;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.