Το Techblog Χορηγός Επικοινωνίας της έκθεσης PhotoVision 2013

Κάθε δύο χρόνια πραγματοποιείται η μεγαλύτερη έκθεση για την εικόνα και τις εφαρμογές της, η PhotoVision. Για τρίτη συνεχόμενη φορά το Techblog.gr είναι Χορηγός Επικοινωνίας της έκθεσης και έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει όλους στο περίπτερο που θα έχουμε μαζί με το partner site www.PTTL.gr. Κατεβάστε την πρόσκληση, εκτυπώστε την και περάστε να γνωριστούμε!

Κατεβάστε και την πρόσκληση από εδώ.

PhotoVision 2013
5-8 Απριλίου 2013
Παρασκευή: 16:00-21:00
Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα: 11:00-21:00
Ολυμπιακό Στάδιο Ξιφασκίας
Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού
www.photovision.gr

Επεξεργάστηκε την 27 Μαρτίου 2013 15:07

Σχόλια

  • ελπίζω να καταφέρω να έρθω στην έκθεση!! (με η χωρίς πρόσκληση) και φυσικά θα περάσω απο το περίπτερο!!!
    θα μπορούσες Κώστα να δώσεις κάποιες διευκρινίσεις για την πρόσκληση?
    αναφέρει οτι ειναι μονο για επαγγελματίες και επιχειρήσεις του κλάδου imaging. και θέλει και σφραγίδα εκθέτη? (όπως αναφέρει κάτω) και αν προορίζεται για επαγγελματίες είναι μόνο για δευτέρα (ημέρα για επαγγελματίες) ή οχι? και μήπως γνωρίζεις πόσο θα είναι η γενική είσοδος?
    αν και στο επάγγελμα μου χρησιμοποιώ την φωτογραφική συνέχεια (οταν έχω δουλεία πλέον) .. είναι βοηθητικό εξάρτημα και όχι η δουλεία μου... βεβαία εχω και ενα άχρηστο χαρτί σαν ηλεκτρονικός οπτικοακουστικών συστημάτων... γίνετε τίποτα?

    • Stam, Για το κοινό η έκθεση θα είναι ανοιχτή Παρασκευή με Κυριακή. Τη Δευτέρα είναι για τους επαγγελματίες. Επικοινώνησα με τους διοργανωτές και μου είπαν ότι με την πρόσκληση εκτυπωμένη (ακόμα και χωρίς σφραγίδα εκθέτη) δεν θα έχετε πρόβλημα στην είσοδο. Για όσους δεν έχουν πρόσκληση η τιμή είναι 5 ευρώ το άτομο.

  • ευχαριστώ πολύ Κώστα!!!! καλή συνέχεια στην καταπληκτική δουλεία που κάνεις!!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.