Πώς σας φάνηκε τεχνολογικά το 2020; [End of the year Poll]

poll, Πώς σας φάνηκε τεχνολογικά το 2020; [End of the year Poll]

Στο τελευταίο Poll για το 2020 θέλουμε να μας πείτε πώς σας φάνηκε τεχνολογικά το 2020, με όποια προβλήματα είχαμε. Η χρονιά ξεκίνησε δυναμικά, με τη Samsung να μας φέρνει το S20 Ultra, τη Xiaomi να προσφέρει αρκετά δυνατές προτάσεις με τη σειρά Mi 10 αλλά και τη Sony να μας υπόσχεται την εμπειρία των Alpha καμερών της με το Xperia 1 II, άσχετα αν το είδαμε πολύ αργότερα.

Από την άλλη, η Poco έφερε το πραγματικό flagship killer F2 Pro και η Apple πρόσφερε την πρώτη compact ναυαρχίδα εδώ και χρόνια, τόσο με το iPhone SE όσο και με το iPhone 12 Mini. Επιπλέον, είχαμε τα πρώτα Mac με ARM αρχιτεκτονική, τη νέα γενιά κονσολών με τα Xbox Series X και PlayStation 5, αλλά και την έλευση της Tesla στην Ελλάδα, κάτι πολύ σημαντικό για την αυτοκινητοβιομηχανία.

Προφανώς είχαμε και αρκετά “ευτράπελα”. Τα νέα iPhone 12 καθυστέρησαν πολύ να κυκλοφορήσουν, ελλείψεις σε next-gen κονσόλες, το Xperia Pro που δεν είδαμε ποτέ, αλλά και την ακόμα πιο δύσκολη θέση της Huawei στην αγορά. Η χρονιά τελειώνει με τα πρώτα over-ear ακουστικά της Apple, τα AirPods Max, και με την κυκλοφορία του smartphone με under-display selfie κάμερα ZTE Axon 20 5G.

Οπότε, η ερώτηση για το τελευταίο poll του έτους είναι: πως σας φάνηκε τεχνολογικά το 2020; Είδατε πράγματα που σας άρεσαν, πράγματα που δε σας άρεσαν ή απλά για εσάς ήταν “μία από τα ίδια”; Θέλουμε να μάθουμε τη γνώμη σας για τη χρονιά, τι σας εντυπωσίασε, θετικά ή αρνητικά, αλλά και τι θα αλλάζατε (πάντα τεχνολογικά). Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την ερχόμενη Δευτέρα.

[poll id=”22″]

Οι απαντήσεις εμφανίζονται με τυχαία σειρά.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Ωραίο poll κ βλέποντας τα αποτελεσματα μέχρι στιγμής διακρίνω μια εικόνα απογοήτευσης.. Κακώς κατά την άποψή μου! Εγώ προσωπικά ψήφισα καλό και θεωρώ πως θα μπορούσα να ψηφίσω και κάτι καλύτερο όπως πολύ καλό αν υπήρχε η επιλογή! Τέλειο δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να ψηφίσει κάποιος όπως και τρομερές καινοτομίες διότι απλά δεν είδαμε τέτοια πράγματα!
Τα προϊόντα τεχνολογίας φέτος που ξεχώρισαν και έκαναν το 20 ένα ενδιαφέρον έτος είναι κατά την άποψή μου! Τα xperia 1ii και xperia 5ii…
LG velvet, Motorola egde plus και Motorola razr!!!
Ps5 φυσικά!!!
Οι νέες smart tv από την Sony οι οποίες θα έλεγα μεταμορφωνουν και δίνουν χρώμα και ζωή στο σαλόνι αυτών που τις επιλέγουν! Ελπίζω στο μέλλον να είναι και το δικό μου ένα από αυτά!! Χαχαχα δεν είναι και εύκολο πράγμα η απόκτηση τους!
Ξεχώρισαν ακόμη, τα τρομερά Sony xm4!!!
Το νέο iPad pro!!! το 11αρι! το 13αρι μεγάλο και βαρύ
IPhone τπτ κ φέτος!
Εντυπωσιακά και ορισμένα από τα φετινά Microsoft surface!
Google απογοήτευση φέτος! Samsung κλασικά τπτ!
Νομιζω το 20 ήταν η χρονιά της Sony! Εντυπωσιακά προϊόντα σε πολλούς τομείς!

Last edited 3 years πριν by Ιωάννης jb
Nightfalls 😈

Θά συμφωνήσω με τον φίλο Ιωάννη δυνατό come back τίς Sony στην αγορά των smartphone, σίγουρα έχει να καλύψει μεγάλο κενό στο συγκεκριμένο τομέα αλλά έχει κάνει πολύ καλή αρχή, ξεπούλημα για τις android TV τίς Sony και για ps5 αναμενόμενο βέβαια, αλλά και μεγάλη απουσία στο τμήμα τών laptops.. προς το παρόν..

Αλεξ

απορώ με τους ψήφους “Μέτριο” και ” Μια απο τα ίδια ” δηλαδή ρε παιδιά τι θέλατε να συμβεί , υπήρξε πιο ενδιαφέρουσα χρονιά τεχνολογικά ? οι ανακοινώσεις και παρουσιάσεις των εταιριών διαδέχονταν η μία την άλλη με ασταμάτητο ενδιαφέρον

Μανώλης

Ψήφισα μια από τα ίδια επειδή κάθε μα κάθε κάθε κάθε χρόνο έχουμε τρομερά τεχνολογικά νέα τρομερές συσκευές, απίθανες συσκευές που διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά τους και κάποιες φοβερές που άργησαν αλλά τελικά κυκλοφόρησαν. Οπότε τι διαφορετικό έγινε φέτος που δεν έγινε τα τελευταία 5 χρόνια;;; 😉
Χρόνια πολλά σε όλους! 😊

Last edited 3 years πριν by Μανώλης
bill

παιδια Μ1 τιποτα αλλο… μεγαλητερη καινοτομια δεκαετιας

😎😎

Ουάου, αυτό βρήκες να ξεχωρίσεις μόνο από το 2020?? Από όλη τη δεκαετία??? Για το 2020, οι νέες κονσόλες (playstation κ xbox), το νέο iPad Pro, το καινούριο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της Samsung (galaxy z fold 2) και τα νέα surface είναι αυτά που ξεχώρισα. Εσύ το πήγες όμως αλλού! Αυτήν την δεκαετία, σίγουρα δεν ήταν το M1 chip το καλύτερο. Το iPad και το Apple Watch τα ξεχνάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.