Publicafé | Επέλεξε την Eurotel και το RES 3700 για το Σύνταγμα

Η Eurotel Hospitality ανακοινώνει ότι το Cafe που λειτουργεί μέσα στο νέο κατάστημα της γνωστής ελληνικής αλυσίδας πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας Public στην Πλατεία Συντάγματος, επέλεξε τη λύση Res 3700 καθώς και το Materials Control (MC), της κορυφαίας εταιρείας στον κόσμο στον τομέα της, Micros-Fidelio για τη διαχείριση της αποθήκης αλλά και του υλικού τους.

Η λύση Micros Res Version 4.0, αποτελεί ένα σύγχρονο, εύκολο στη χρήση εργαλείο για μείωση του κόστους λειτουργίας, αυτοματοποίηση και ελέγχου των λειτουργιών μιας επιχείρησης. Η τερματική συσκευή είναι εύκολη στο χειρισμό με οθόνη αφής και εργονομική σχεδίαση. Το λογισμικό είναι ιδανικό για την front και back office διαχείριση κάθε χώρου εστίασης, από ένα μικρό εστιατόριο ή cafe, μέχρι παγκόσμιες αλυσίδες και ξενοδοχεία. Το Micros Res Version 4.0 βοηθά τις επιχειρήσεις να γίνουν πιο ανταγωνιστικές και κερδοφόρες, προσφέροντας συγχρόνως καλύτερες υπηρεσίες προς τους πελάτες τους. Η λύση δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να συντάσσονται ολοκληρωμένες αναφορές (reports) με όλα τα απαραίτητα στοιχεία για ολοκληρωμένο έλεγχο και αξιολόγηση των εξόδων μιας επιχείρησης.

Το λογισμικό Materials Control (MC) προσφέρει στην επιχείρηση χρήσιμα εργαλεία για την παραγγελιοληψία, την αποθήκευση, καθώς και την έκδοση λογαριασμών των προϊόντων, ενώ συνδέεται άμεσα με τα συστήματα ταμείων της Micros. H back office διαχείριση που προσφέρει δίνει στην επιχείρηση δυνατότητες αποθήκευσης όλων των απαραίτητων δεδομένων για τα προϊόντα και τις πρώτες ύλες, καθώς και για τον έλεγχο των προς πώληση ειδών, αλλά και του προσωπικού.

Επεξεργάστηκε την 11 Μαρτίου 2008 9:21

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.