Samsung: 5 Ιανουαρίου η επίσημη παρουσίαση στην CES 2016

Στο Λας Βέγκας μεταξύ 6 και 9 Ιανουαρίου 2016 θα διεξαχθεί η CES (Consumer Electronics Show), η πρώτη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας του έτους που θα φιλοξενήσει την αφρόκρεμα της τεχνολογίας. Η Samsung θα είναι εκεί μιας και σήμερα ανακοίνωσε ότι το press event της θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιανουαρίου μεταξύ 14:00-14:45 (τοπική ώρα).

Πλησιάζουμε στην πρώτη μεγάλη τεχνολογική έκθεση για το νέο έτος και η αγωνία όλων είναι στα ύψη για το τι θα δούμε μέσα στο 2016. Έτσι, μετά την ανακοίνωση του press event της Sony για τις 5 Ιανουαρίου στη CES 2016, η Samsung με τη σειρά της άρχισε να στέλνει προσκλήσεις για το δικό της press event διάρκειας 45 λεπτών με την απορία όλων να έχει να κάνει σχετικά με το τι θα ανακοινωθεί μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Η παρουσίαση της Samsung θα γίνει μεταξύ 14:00-14:45 (τοπική ώρα) και δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με το τι θα δούμε μέσα σε μόλις 45 λεπτά, ενώ η πιθανότητα να δούμε το Galaxy S7 είναι σχεδόν μηδαμινή, παρά τις φήμες σχετικά με την ανακοίνωση της συσκευής αρχές του 2016, αφού είναι λογικό να χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος για μια τόσο μεγάλη και σημαντική ανακοίνωση.

Δεν αποκλείεται όμως δούμε το Galaxy A9, το οποίο αναμένεται να “φοράει” το Snapdragon 620 καθώς και κάποια προϊόντα ήχου και εικόνας, χωρίς φυσικά να υπάρχει η παραμικρή επιβεβαίωση και ενημέρωση για κάτι τέτοιο μιας και όλα στηρίζονται σε φήμες, οπότε θα πρέπει όλοι μας να κάνουμε υπομονή να δούμε τι μας επιφυλάσει η Samsung για τη CES 2016.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Δεκεμβρίου 2015 18:30

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.