Τι μας ετοιμάζει η Apple στο event της 20ης Απριλίου;
Τρίτη, 13/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Σε μια αποκάλυψη που έγινε μέσω… Siri, έγινε γνωστό ότι η Apple έχει προγραμματίσει ένα event στις 20 Απριλίου.
Τρίτη, 01/12/2015 · Λορένα Σιούτη
Η πρώτη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας που γίνεται αρχές του χρόνου είναι η CES (Consumer Electronics Show) και λαμβάνει χώρα στο Λας Βέγκας φιλοξενώντας την αφρόκρεμα της τεχνολογίας. Εκεί θα βρεθεί και φέτος Sony, η οποία σήμερα ανακοίνωσε ότι το press event της θα πραγματοποιηθεί 5 Ιανουαρίου στις 5 (τοπική ώρα).
Η ανακοίνωση της ημερομηνίας συνοδεύεται από ένα teaser το οποίο τα πιο δημοφιλή δείχνει προϊόντα της σε διάφορες κατηγορίες, smartphones, VR headset, κάμερα, μουσική, TV κλπ.
Βρισκόμαστε σχεδόν έναν μήνα πριν την επίσημη παρουσία της στην CES, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει να διαρρέει κάποιο smartphone, οπότε δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να ανακοινωθεί. To μόνο που έχει κυκλοφορήσει ως φήμη είναι το Sony Xperia Z5 Ultra με οθόνη στις 6.44 ίντσες και επεξεργαστή Snapdragon 820.
Αυτές όμως είναι δικές μας υποθέσεις που βασίζονται σε φήμες και η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα.
Τρίτη, 13/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Σε μια αποκάλυψη που έγινε μέσω… Siri, έγινε γνωστό ότι η Apple έχει προγραμματίσει ένα event στις 20 Απριλίου.
Τρίτη, 13/04/2021 · Τάσος Παπανικολάου
Η LG Electronics Hellas και η Logitech συνεργάζονται για να προσφέρουν προηγμένες συνδυαστικές λύσεις για απρόσκοπτες, υψηλής ποιότητας τηλεδιασκέψεις.
Δευτέρα, 12/04/2021 · Νίκος Ζώης
Οι Δικαιούχοι του προγράμματος Ψηφιακή Μέριμνα που αποκτούν το Tablet ή το Laptop τους στην COSMOTE και στον ΓΕΡΜΑΝΟ επωφελούνται με δώρο 12GB COSMOTE Mobile Internet για 1 χρόνο.
Δευτέρα, 12/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Η παγκόσμια έλλειψη επεξεργαστών χτυπά πλέον και την Apple, η οποία θα προκαλέσει καθυστερήσεις στην παραγωγή των MacBook και των iPad.
Άντε να δούμε πότε θα το ανακοινώσουν το “άτιμο”.
Δεν νομίζω να αφορα κινητό. Μαλλον φωτογραφικές μηχανες, ακουστικά και το καινούργιο smartband θα ανακοινώσουν. Κινητο θα ανακοινώσουν μετα το Galaxy S7 και θα είναι στις 5,2 ιντσες μαζι με το επομενο tablet.
Και εγώ έτσι πιστεύω δεν θα ανακοινωθεί smartphone.