Samsung SP-L300, Η εμπειρία της LCD τεχνολογίας

H Samsung παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τον προβολέα SP-L300 LCD. Ο νέος προβολέας αξιοποιεί την τεχνολογία 3LCD για την προβολή καθαρών και εστιασμένων εικόνων, προσφέρει πλήρη ψηφιακή συνδεσιμότητα και διαθέτει στερεοφωνικό ήχο. H ανάλυση των 1.024×768 pixel σε συνδυασμό με τη φωτεινότητα στα 3.000 ANSI Lumens και την αντίθεση οθόνης 500:1, εξασφαλίζουν παρουσιάσεις και εικόνες πολύ καλής ποιότητας και ευκρίνειας.

Ο Samsung SP-L300 LCD υποστηρίζει τις αναλύσεις 4:3, Zoom1, Zoom2 και 16:9. Με μικρότερη απόσταση προβολής σε σχέση με τις συμβατικές συσκευές, ο SP-L300 παρέχει εξαιρετική απόδοση, ακόμα και σε μικρότερους, από τους συνηθισμένους, χώρους παρουσίασης.

Σχεδόν αθόρυβος (28db όταν η συσκευή βρίσκεται σε Eco-mode), ο SP-L300 προσφέρει μια μοναδική απόλαυση προβολής, ενώ παράλληλα διαθέτει θύρες εισόδου HDMI, 2 D-Sub, S-Video & video, στερεοφωνικά ηχεία και υποστηρίζει ισοσταθμιστή πέντε περιοχών.

Με συμπαγές μέγεθος και βάρος που αγγίζει τα 3,8 κιλά, ο Samsung SP-L300 μεταφέρεται παντού και καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες εταιρικών ή άλλων παρουσιάσεων.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.