Από την αρχή της χρονιάς υπήρχαν πολύ έντονες φήμες ότι η Sony ετοιμάζεται για έξοδο από την mobile αγορά, ακούστηκε ακόμη και ότι ο CEO δίνει μια τελευταία ευκαιρία στα Xperia να φέρουν κέρδη μέσα στο 2016. Η ίδια “απάντησε” στις φήμες με 3 νέα Android smartphones, τα Sony Xperia Z5 έρχονται με οθόνες από […]
Από την αρχή της χρονιάς υπήρχαν πολύ έντονες φήμες ότι η Sony ετοιμάζεται για έξοδο από την mobile αγορά, ακούστηκε ακόμη και ότι ο CEO δίνει μια τελευταία ευκαιρία στα Xperia να φέρουν κέρδη μέσα στο 2016. Η ίδια “απάντησε” στις φήμες με 3 νέα Android smartphones, τα Sony Xperia Z5 έρχονται με οθόνες από 4.7 ιντσών μέχρι και 5.5 ιντσών.
Οι φήμες όμως δεν πτοήθηκαν και συνέχιζαν να αιωρούνται. Σήμερα, η Sony δίνει και επίσημη απάντηση διά στόματος του Jonathan Lin, Γενικός Διευθυντής της Sony Mobile στην Ταϊβάν, ο οποίος αρνείται τις φήμες.
Ο Jonathan Lin αναφέρεται σε μια συζήτηση που είχε με τον CEO της Sony Mobile, Hiroki Totoki στις 19 Οκτωβρίου και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι αφήνουν την αγορά των smartphones. Αντιθέτως, άφησε να εννοηθεί ότι η Sony στο μέλλον μπορεί να διπλασιάσει την προσπάθειά της στην mobile αγορά. Εμείς να θυμίσουμε ότι σε χθεσινό άρθρο είδαμε ότι μετά από 20 χρόνια, ανοίγει το πρώτο καινούριο της εργοστάσιο για smartphones.
O Lin στις δηλώσεις του κατά την επίσημη παρουσίαση του Sony Xperia Z5 Premium στην Ταϊβάν επεσήμανε ότι “η Sony Mobile μελλοντικά θα έχει smartphones με καλύτερες οθόνες, βελτιωμένες κάμερες, ενεργειακά πιο αποδοτικά έτσι ώστε να προσφέρουν καλύτερη εμπειρία χρήσης”.
Η Sony σταματά προσωρινά τις παραγγελίες για σχεδόν όλη τη σειρά καρτών μνήμης CFexpress και SD λόγω έλλειψης SSD και μνήμης. Τι αλλάζει για τη διαθεσιμότητα.
Η Sony καταγράφει ισχυρές πωλήσεις PS5 games στο PC, με τη multi-platform στρατηγική να ενισχύει τα έσοδα του PlayStation χωρίς να επηρεάζει την κονσόλα.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου