Sony: Ετοιμάζουμε smartphones με καλύτερη οθόνη, κάμερα και μπαταρία

Από την αρχή της χρονιάς υπήρχαν πολύ έντονες φήμες ότι η Sony ετοιμάζεται για έξοδο από την mobile αγορά, ακούστηκε ακόμη και ότι ο CEO δίνει μια τελευταία ευκαιρία στα Xperia να φέρουν κέρδη μέσα στο 2016. Η ίδια “απάντησε” στις φήμες με 3 νέα Android smartphones, τα Sony Xperia Z5 έρχονται με οθόνες από 4.7 ιντσών μέχρι και 5.5 ιντσών.

Οι φήμες όμως δεν πτοήθηκαν και συνέχιζαν να αιωρούνται. Σήμερα, η Sony δίνει και επίσημη απάντηση διά στόματος του Jonathan Lin, Γενικός Διευθυντής της Sony Mobile στην Ταϊβάν, ο οποίος αρνείται τις φήμες.

Ο Jonathan Lin αναφέρεται σε μια συζήτηση που είχε με τον CEO της Sony Mobile, Hiroki Totoki στις 19 Οκτωβρίου και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι αφήνουν την αγορά των smartphones. Αντιθέτως, άφησε να εννοηθεί ότι η Sony στο μέλλον μπορεί να διπλασιάσει την προσπάθειά της στην mobile αγορά. Εμείς να θυμίσουμε ότι σε χθεσινό άρθρο είδαμε ότι μετά από 20 χρόνια, ανοίγει το πρώτο καινούριο της εργοστάσιο για smartphones.

O Lin στις δηλώσεις του κατά την επίσημη παρουσίαση του Sony Xperia Z5 Premium στην Ταϊβάν επεσήμανε ότι “η Sony Mobile μελλοντικά θα έχει smartphones με καλύτερες οθόνες, βελτιωμένες κάμερες, ενεργειακά πιο αποδοτικά έτσι ώστε να προσφέρουν καλύτερη εμπειρία χρήσης”.

Τι θα θέλατε να δείτε από την Sony μελλοντικά;

Διαβάστε επίσης: Sony Xperia Z5 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Sony: Ετοιμάζουμε smartphones με καλύτερη οθόνη, κάμερα και μπαταρία, Sony: Ετοιμάζουμε smartphones με καλύτερη οθόνη, κάμερα και μπαταρία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pazzo

τι θα ήθελα να δω από την sony? 1. Το ίδιο ακριβώς design με το Ζ5 που πραγματικά το τελειοποίησε. (και ας λένε οι περισσότεροι ότι θέλουν) 2. Να φτάσει τα στερεοφωνικά ηχεία του σε επίπεδο HTC M8 3. Καλύτερη ποιότητα φωτογραφίας σε χαμηλό φωτισμό (συμφωνα με τον κ.Βλαχάκη αφού εγώ δεν το έχω δοκιμάσει στο Ζ5) 4. Κάτι να κάνει με τα γνωστά θεματάκια θερμότητας. Όχι ότι άλλες εναλλακτικές δεν έχουν θέμα βέβαια. (θα δίξει εάν το 950 με την υδρόψυξη κάνει δουλειά, ώστε να μπορεί και η σονυ να ακολουθήσει την τακτική αυτή. 5. Ας σταματήσει να βγάζει κινητό κάθε 6μηνο, και ας ασχοληθεί αυτόν τον έξτρα χρόνο που θα εμφανιστεί, βγάζοντας δικό της επεξεργαστή όπως κάνει η sam και η huawei, ώστε να έχει την επιλογή για qualcom ή τον δικό της. Αν και λογικά θα θέλει και κάποια τεχνογνωσία αυτο. 6. Να παίξει λίγο με την τιμή του, έστω και 50 ευρώ μπορεί να κάνουν την διαφορα για κάποιους. 7. Και να ψαχτει και λίγο με το timing της. Εαν το z5 είχε ανακοινοθεί μαζί με G4 και S6 θα τα είχε πάει πολύ καλά πιστεύω. τώρα πια οι τιμές σε αυτά τα δύο έχουν πέσει,… Συνέχεια »

Dapitium

Κυρ CEO έχω ιδέα! Το logo της SONY στην οθόνη να έχει led από πίσω και να φωτίζει!
Καλό ή είναι καγκουριά;;

One

Μαλλον στο μελλον θα βάλουν Oled οθονη. Και αμα κανουν τη μπαταρία να κραταει μια εβδομάδα ακομα καλύτερα. 😛

Gvirginia

@Dapitium Βασικά αυτό είναι πολύ καλή ιδέα, μιας και παραμένει το logo εκεί και χρησιμοποιείται αυτή η “άχρηστη” επιφάνεια για κάτι χρήσιμο.
Δηλαδή και η Sony κρατάει το logo της αλλά και οι χρήστες δε θα λένε για τα bezel μιας και εκεί θα είναι το notification light, η κάμερα και οι αισθητήρες.

παπαροκάς tiamat

Συμφωνω με τον κωστα ντοχα που ελεγε οτι η σονι εχει αναθεσει τη πωληση της σε γραφειο marketing,επικοινωνίας και δημοσιων σχεσεων ωστε με διαφορες δηλωσεις να επιτυχει καλύτερη τιμη πωλησης.

Στη νεα sony αγορασμενη απο την xiaomi θα θελαμε ois, διπλο η τριπλο led, καλυτερο software στη καμερα και screen to body ratio καπου 73% και ανω (minimum στανταρ το one plus one 2 δηλαδη)

Mary

Μ αρέσουν τα αρκετά τα κινητά της Sony αλλα κάποια πραγματα σίγουρα θα ηθελα να αλλάξουν! Όπως το ui, ειναι πολυ βασικό για εμένα τουλάχιστον να βλέπω ένα όμορφο περιβάλλον, ας βάλουν έστω pure android! Το δεύτερο που θέλω να αλλάξει εννοείται ειναι η τραγική εξυπηρετηση στο service. Αυτα κατα τ αλλα ειναι μια χαρα!
Υ.Γ. Θα ηταν πολυ ωραίο αυτο που λέει ο Dapitium πιο πάνω! Πιστεύω θα βόλευε πολυ για ειδοποιήσεις και τετοια!

Xperiakias

@Dapitium Το εχει κανει ηδη…Xperia TX

Glorious

Να αλλάξει το UI και να κοιτάξει τη κάμερα σε χαμηλο φωτισμό. Εγώ θα ήθελα να δω exynos σε σονυ!!!!

γιωργος βαμβο

είναι υπερβολικα ακριβη η τιμη τους όπως τα iPhone δεν μπορω να δωσω για ένα κινητο 700 800 ευρω καλυτερα να τα δωσω για γκομενα!!!

Panos

Θα ήθελα να δω super amoled οθόνη,που δεν το βλέπω και πολύ πιθανό, καλύτερη κάμερα και καλύτερα ηχεία σε σχέση με το z3 που έχω.Όλα τα υπόλοιπα είναι μια χαρά.

anwnymous

T’ αυτονόητα δηλαδή.
Ότι πρέπει να κάνει κάθε εταιρία όταν βγάζει νέα συσκευή δηλαδή.
Για το σχέδιο τίποτα? Μόνο 3 χρόνια είναι στην αγορά.

ΚΚ

Η Sony μια χαρα κινητά βγάζει. Το Ζ5 σιγουρα ειναι απο τα καλυτερα κινητά της αγορά και το premium επισης. Τωρα μικροθεματακια ολα εχουν και θα εχουν δεν υπαρχει τελειότητα σε τίποτα.
Τωρα το σχήμα και στυλ ειναι θεμα υποκειμενικό αποκλειστικά. Αλλους αρεσει αλλους οχι.
Προσωπικά εγω θα επιθυμούσα απο τη Sony να σταματήσει να βγάζει συχνα κινητά και να παει περιπου 10-12 μηνες για τις καλες συσκευές και να κανει πιο ανθεκτικά κινητά ειδικα στις πτωςεις, Το ιδιο επιθυμώ και για τις άλλες εταιρίες.
Απο την άλλη μου αρεσει ο ξεχωρίζει με το στυλ της αδιάβροχα κινητά με αδιάβροχα ανοιχτές Θηρες, έμφαση στη διάρκεια μπαταρίας, ωραια παραμετροποιημενο android και πολλή καλη φωτογραφική μηχανή.

Ιωάννης jb

Θα ήθελα να δω απο την sony στο μέλλον τα εξής: Τρείς κατηγορίες κινητών πχ. xperia z που θα είναι το ακριβό τις μοντέλο, xperia c που θα είναι το μοντέλο με χαρακτηριστικά λίγο υποδεέστερα και τέλος τα xperia m που θα είναι τα πιο φθηνά και θα είναι στην μεσαία κατηγορία τιμής!!! Στα ακριβά z θα ηθελα τρεις συσκευες… μια μικρή μεγεθος 4.3 ιντσες και hd ανάλυση μια κανονική με μέγεθος οθόνης 5.2 και ανάλυση fhd και μια μεγάλη συσκευή με μέγεθος οθόνης 6 ίντσες και ανάλυση 4k Όλα τους θα πρέπει να είναι κορυφαία στη κατηγορία τους και σίγουρα επειδή δε βιάζομαι να αγοράσω νέα συσκευή δε χρειάζεται να βιαστεί για να τα κυκλοφορήσει!!! Το κορυφαίο κατ εμε πρέπει να είναι το μεγάλο z… να εστιάζει σε design, ποιότητα οθόνης, κάμερας και βιντεοκάμερας…. να έχει τουλάχιστον 64gb αποθηκευτικό χώρο και να δέχεται micro sd… Σιγουρα να εχει πολλά ακόμη τα οποία δεν αξιζει να τα αναφέρω…. Πάντως η εταιρία δείχνει να βαδίζει σε καλό δρόμο και μακάρι σε λίγα χρόνια να δούμε κάτι κοντά σε αυτό που αναφέρω… Τουλάχιστον για μένα είναι η εταιρία που είναι με διαφορά πιο κοντά σε αυτό που ζητάω και αλλωστε αυτός είναι… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Ακόμη νομίζω πως θα πρέπει να βγάζει ένα κινητό το χρόνο απο κάθε κατηγορία
πχ. το 6ιντσο z με την 4k να τo βγάζει τον σεπτέμβριο μαζί με τo c
και τον Μαρτιο να βγάζει τo m μαζί με τα 2 μικρότερα z

Τέλος θα ήθελα να βλέπαμε κινητά απο την sony που θα έχουν λειτουργικό σύστημα windows….. να έβγαζε το z με την 4k οθόνη αλλά και ακόμα ένα πχ. το m…. και με αυτο το λειτουργικό σε ξεχωριστή εκδoση αλλά με ιδια specs το μόνο που να αλλάζει δλδ να είναι το os…

Tsagarogiorgis

Κωστα στα 23 εχουμε Πλήρη έλεγχο στις ρυθμισεις; κι αν ξερουμε αν υπαρχουν διαφορες στα μοντελα z5?

Tsagarogiorgis

Μιλάω πάντα για την κάμερα. Συγνώμη για το διπλο post

Vagelis

Sony κάνε ένα καλό στον εαυτό σου και κλείσε το κομμάτι του mobile(πρώην κάτοχος 3 συσκευών Sony)

alexis touba

Καλυτερες καμερες απο ολους τους αλους επιτελους.Δε νοειται να φορανε σχεδον ολα τα σφαρτφοουν σονη αισθητηρες και να μην εχει αυτη τηννπρωτια στο τομεα καμερα αλα και σε ηχεια αφου ασχολειται με την εικονα και τον ηχο πολυ πριν ασχοληθουν ολοι οι αλοι.Ειναι σα να κλεβει τον εαυτο της.Μικροτερα μπεζελς οχι προβληματα θερμανσης και QHD οθονη προσεγμενη καλυτερη απτις υποληπες QHD κιας αφησει τις 4Κ γιατι ειναι αχρηαστει.Απλα ηθελε με καποιον τροπο να τραβηξει τη προσοχη και τα καταφερε μπορω να πω.Αντε να δουμε πως θανταπεξελθει..Καποτε ηταν πολυ μπροστα απολους σαυτο το τομεα σμαρτφουν.Σονυ εξπηρια αρκ εξπηρια ε10i και παει λεγωντας.Και τη τιμη λιγο να προσεξει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony PlayStation 5 Pro: Με ισχυρότερη GPU και ταχύτερη CPU

Νέο δημοσίευμα έρχεται να επιβεβαιώσει αναφορά από τον περασμένο μήνα που ήθελε να έρχεται στην αγορά ένα PlayStation 5 Pro.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Render που διέρρευσαν δείχνουν τη νέα αναλογία διαστάσεων

Το Xperia 1 VI της Sony φημολογείται ότι έχει παρόμοια σχεδίαση με τον προκάτοχό του, απλώς με διαφορετική αναλογία διαστάσεων οθόνης.

Smartphones Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Θα διατηρήσει ακριβώς το ίδιο σύστημα κάμερας με το V

Απογοητευτικά είναι τα νέα για για το Xperia 1 VI όσον αφορά στο hardware που έχει επιλέξει η Sony για τις κάμερες.