Sun Microsystems | Προμήθεια ΙΤ Προϊόντων και Παροχή Υπηρεσιών για την EE

Η Sun Microsystems ανακοίνωσε την σύναψη σύμβασης πλαισίου για την προμήθεια servers που προσαρμόζονται στην έκδοση 3 της προδιαγραφής Single UNIX OS (συμπεριλαμβανομένων των επιλογών, των επεκτάσεων και των σχετικών υπηρεσιών τους) σε διάφορα ιδρύματα, οργανισμούς και υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συμμετείχαν στην ανοικτή προκήρυξη του έργου. Οι φορείς υποδοχής των προϊόντων και υπηρεσιών του έργου έχουν έδρα τις Βρυξέλλες, το Λουξεμβούργο αλλά και αρκετές άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η σύμβαση ανατέθηκε βάσει της πλέον οικονομικά συμφέρουσας προσφοράς βάσει τιμής και ποιότητας. Τεχνικά κριτήρια αξιολόγησης που χρησιμοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων ήταν η ποιότητα, η λειτουργία και οι αποδόσεις του προτεινόμενου hardware του server και του σχετικού λογισμικού, συμπεριλαμβανομένης της αξιοπιστίας και της δυνατότητας εξέλιξης, της συμμόρφωσης με οικολογικά πρότυπα καθώς και της ποιότητας των προτεινόμενων υπηρεσιών μετεγκατάστασης εφαρμογών.

Η πολυετής σύμβαση πλαισίου ανατέθηκε στην Sun για την αγορά των servers και του σχετικού εξοπλισμού την 31η Ιουλίου 2007 με διάρκεια δύο ετών από την ημερομηνία της υπογραφής. Υπάρχει δυνατότητα δύο επεκτάσεων ενός έτους η καθεμία και τεσσάρων επιπλέον επεκτάσεων τριών μηνών καθεμία κατά τη διάρκεια του πέμπτου έτους.

Το χορηγούμενο ποσό της αγοράς είναι €95,995,965.67 (περίπου $141 εκατομμύρια) για όλα τα συμμετέχοντα ιδρύματα και για ολόκληρη την περίοδο ισχύος της σύμβασης. Από αυτό το ποσό, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα χορηγήσει €81,430,488.29 (περίπου $120 εκατομμύρια).

Ο συνολικός όγκος της αγοράς υπολογίζεται περίπου σε 1.100 servers που θα είναι συμβατοί με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές του έργου.

Δείτε επίσης:
> Δοκιμή | Asus MyPal A696
> Sony VPL-VW40 | 1080p Full HD για όλους
> Thecus N3200 | Δεξαμενή δεδομένων 3TB

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.