Συνεχίζεται και το 2019 η αύξηση των πωλήσεων της HONOR

αύξηση πωλήσεων HONOR, Συνεχίζεται και το 2019 η αύξηση των πωλήσεων της HONOR

Συνεχίζεται και το 2019 η αύξηση των πωλήσεων της HONOR, συγκεκριμένα στο 1ο εξάμηνο της χρονιάς κατέγραψε αύξηση πωλήσεων 44% στο σύνολο των αγορών εκτός Κίνας. Στην αγορά της Βορειο-Ανατολικής Ευρώπης η αύξηση των πωλήσεων τους πρώτους έξι μήνες της χρονιάς έφθασε στο 110% (σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2018). Το brand HONOR βρίσκεται στο TOP 5 των κατασκευαστών smartphones σε έναν αριθμό χωρών, όπως η Φινλανδία (4η θέση) και Τσεχία (5η θέση).

Στα highlights της HONOR στο 1ο εξάμηνο ήταν η σειρά HONOR 20 με τις πωλήσεις να ξεπερνούν τις 1 εκ. συσκευές σε μόλις δύο εβδομάδες από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας. Το μοντέλο HONOR 20 Pro κατέκτησε το βραβείο EISA ως το καλύτερο Lifestyle Smartphone για το 2019-2020. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα το Honor 9X σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το Techblog.

Η HONOR στη διάρκεια της χρονιάς ενίσχυσε περαιτέρω την παρουσία της στα κανάλια διάθεσης σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος του προηγούμενου Αυγούστου, η εταιρεία διέθετε περισσότερα από 1.760 φυσικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, αυξάνοντας ταυτόχρονα τον αριθμό των αλυσίδων καταστημάτων με τις οποίες συνεργάζεται στους 20.000.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.