Τα Public ξεκίνησαν από σήμερα το Click Away με παραλαβή από κατάστημα

, Τα Public ξεκίνησαν από σήμερα το Click Away με παραλαβή από κατάστημα

Πλαίσιο, Κωτσόβολος και MediaMarkt είναι από τις πρώτες αλυσίδες ηλεκτρονικών που ξεκίνησαν από σήμερα τις παραδόσεις με τη μέθοδο Click Away από την είσοδο των καταστημάτων τους – αφού έχει προηγηθεί ηλεκτρονική η τηλεφωνική παραγγελία.

Ενημέρωση
e-katanalotis: Ξεκίνησε η λειτουργία για τα δωρεάν SMS του Click Away

Update: Όπως μαθαίνουμε από το ηλεκτρονικό κατάστημα Public.gr η υπηρεσία Click Away είναι πλέον διαθέσιμη.

, Τα Public ξεκίνησαν από σήμερα το Click Away με παραλαβή από κατάστημα

Τα Public που σήμερα τουλάχιστον, πρώτη μέρα του Click Away (θα διαρκέσει έως τις 7 Ιανουαρίου) δεν συμμετείχαν, άνοιξαν νωρίτερα τα χαρτιά τους μέσα από τον επίσημο λογαριασμό τους στο Facebook. Εκεί, σε ερώτηση follower απάντησαν ότι προετοιμάζονται και η δυνατότητα Click Away θα είναι σύντομα διαθέσιμη.

Aυτή τη στιγμή προετοιμαζόμαστε για να σας προσφέρουμε τη δυνατότητα click away, με την οποία θα μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο κατάστημα της επιλογής σας και να παραλάβετε από εκεί την παραγγελία σας. Θα είναι διαθέσιμη πολύ σύντομα!

Η αλυσίδα Γερμανός δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα συμμετάσχει σε αυτή τη μέθοδο πωλήσεων.

Σήμερα πρώτη μέρα έναρξης του Click Away εκτιμάται ότι πανελλαδικά πραγματοποιήθηκαν περίπου 5000 αγορές μέσω της συγκεκριμένης μεθόδου.

Ποια είναι η άποψη σας για το Click Away; Θα το χρησιμοποιούσατε πηγαίνοντας να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας έξω από το κατάστημα σε προκαθορισμένη ημέρα και ώρα;

Πιστεύετε ότι θα βοηθήσει να αποσυμφορηθεί η άσχημη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί – από τον τεράστιο όγκο παραγγελιών – στις εταιρίες ταχυμεταφορών;

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ελένη ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Η μέθοδος παραλαβής από το κατάστημα κατόπιν ραντεβού είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Ουδεμία πια εμπιστοσύνη στις εταιρείες βραδυμεταφορών. Δεν φθάνει μόνο ότι καθυστερούν, αλλά δεν απαντούν και στα τηλέφωνο, Είχαν κι έναν ιστότοπο από τον οποίο μπορούσε κανείς να παρακολουθήσει την πορεία του δέματός του. Τώρα ούτε αυτός λειτουργεί. Φυσικά, δεν μπορώ να αγοράσω ρούχα ή παπούτσια με τη μέθοδο αυτή. Μικροσυσκευές όμως, γιατί όχι;

Ιωαννα

Δεν έχουμε άλλη επιλογή θα αγοράσω τα απολύτως απαραίτητα μόνο παιχνίδια για τα παιδιά τίποτε άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.