Techblog Android application, Call for beta testers

Το Techblog πάει Android και έχει έτοιμη τη δική του εφαρμογή για smartphones και tablet με το δημοφιλές λειτουργικό σύστημα. Όλα τα νέα και οι ειδήσεις του Techblog μαζί σας on the go με την επίσημη εφαρμογή του αγαπημένου σας blog τεχνολογίας. Δοκιμάστε την open beta έκδοση v.0.0.63 και πείτε μας τη γνώμη σας λίγο πριν ανέβει στο Android Market. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Προσοχή: Η εφαρμογή μπορεί να βρίσκεται σε τελικό στάδιο, ενδέχεται όμως να μην λειτουργεί ομαλά και να κολλάει το κινητό σας ή το tablet. Οπότε βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πως να εγκαταστήσετε την εφαρμογή που θα σας στείλουμε και “δεσμευτείτε” ότι θα μας απαντήσετε σύντομα στέλνοντας τις παρατηρήσεις σας για αυτήν. Δεν θα παρέχουμε υποστήριξη σχετικά με την εγκατάσταση και την απεγκατάσταση της εφαρμογής.

Θυμηθείτε, δεν θα απαντήσουμε σε όλα τα email. Όταν συμπληρωθούν οι συμμετοχές με τις συσκευές που θέλουμε να δοκιμάσουμε θα σταματήσουμε και θα περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας ώστε να κάνουμε τις τελικές ρυθμίσεις και να διαθέσουμε επίσημα και δωρεάν την εφαρμογή σε όλους μέσα από το Android Market.

Για να συμμετάσχετε και να δοκιμάσετε την beta έκδοση (εφόσον είστε σίγουροι για το πως θα την διαχειριστείτε) στείλτε μας ένα email εδώ techblogGR @ gmail.com αναφέροντας το μοντέλο της συσκευής που θα δοκιμάσετε την εφαρμογή.


Επεξεργάστηκε την 7 Μαρτίου 2011 13:01

Σχόλια

    • Κάποια στιγμή ναι και για iPhone. Αυτή την περίοδο έχουμε επικεντρωθεί στην εφαρμογή για Android και προχωράμε. Επίσης υπάρχει ήδη εφαρμογή του Techblog για Nokia συσκευές. Θα το βρείτε στο Ovi Store https://store.ovi.com/content/70447

  • Για να δούμε το blade μου που το έχω με 2.2 MoDaCo Custom ROMs r12 θα χαρεί πολύ. να σας δοκιμάσει.

  • Μια διόρθωση...στην κάτω μπάρα που λέει smartphones tablet internet gadgets,εφόσων έχεις βάλει το smartphones και το gadgets στον πληθυντικό πρέπει να βάλεις και το tablet στον πληθυντικό....

    • George, το έχουμε συζητήσαμε, αλλά μας αρέσει έτσι. Tablet. Το έχουμε κρατήσει και στις κατηγορίες του Techblog :)

      Παιδιά, για να συμμετάσχετε στη beta στείλτε μας ένα email στην παραπάνω διεύθυνση.

  • Για το Bada ?
    Δε θα γίνει η εφαρμογή ?
    Συμπαθέστατο λειτουργικό,απορώ γιατί δεν ασχολούνται μαζί του γενικά όσοι είναι στον κόσμο των apps

  • Παιδια διπλα στον τιτλο της καθε είδησης ωραιο θα ηταν να υπαρχει και μια μικρη photo του καθε θεματος.

  • Κώστα σου έχω στείλει mail για την εφαρμογή αλλά δεν μου απάντησες...

    • Θα απαντήσω παιδιά, αργότερα σήμερα το απόγευμα. Έχω λάβει πολλά email και σας ευχαριστώ.

  • Είναι έτοιμη και το έχω καθυστερήσει εγώ προσωπικά... θα ανέβει σύντομα....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.