Διαγωνισμός φωτογραφίας Techblog, Θέμα: Καφές

Διαγωνισμός φωτογραφίας Techblog και αυτή τη φορά το θέμα μας είναι o καφές. Λιακάδα προβλέπεται το Σαββατοκύριακο και τι καλύτερο από το να απολάυσουμε ένα καφέ σε κάποια καφετέρια ή και στην αυλή ή το μπαλκόνι του σπιτιού μας. Φωτογραφίστε οτιδήποτε έχει σχέση με τον καφέ, από ένα φραπέ με πλούσιο αφρό, ένα τραπεζάκι με καφέδες και ωραία θέα ή ακόμα την ίδια τη σερβιτόρα (να το ξέρει όμως!).

update: Δείτε εδώ τις φωτογραφίες που μας στείλατε!

Αυτά είναι μόνο κάποια παραδείγματα, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει. Περιμένουμε τις φωτογραφίες σας να τις δημοσιέυσουμε στο Techblog και να τις σχολιάσουμε όλοι μαζί. Δείτε τις φωτογραφίες από τους προηγούμενους διαγωνισμούς φωτογραφίας.

Χρησιμοποιήστε ότι κινητό έχετε. Δεν θα εξετάσουμε πόσο καλό είναι αυτό ή η κάμερά του. Θέλουμε απλά η φωτογραφία σας να «μιλάει». Μην επεξεργαστείτε τη φωτογραφία στον υπολογιστή. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, τραβήξτε μπόλικες φωτογραφίες αλλά στείλτε μας μόνο μια, την καλύτερή σας.

Οπως την τραβήξετε με το κινητό, στείλτε την απευθείας στο email photo @ techblog .gr ή αν δεν έχετε ίντερνετ στο κινητό, περάστε την στο υπολογιστή και στείλτε την από εκεί.
Σημαντικό: Στο email να αναφέρετε το όνομά σας, την περιοχή σας, και το μοντέλο του κινητού ή του tablet που τραβήξατε τη φωτογραφία.

Δώρα δεν θα έχει αυτός ο διαγωνισμός, αν βρούμε σπόνσορα, θα αποκτήσει!

Επεξεργάστηκε την 3 Απριλίου 2012 19:12

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.