Business

Θα εγκατέλειπες τον τηλεφωνικό σου αριθμό για μία δωροεπιταγή;

Ένα ενδιαφέρον… “πείραμα” συμβαίνει στις Αμερικανικές Παρθένες Νήσους και το Πουέρτο Ρίκο από την AT&T. Οι συνδρομητές της AT&T που θέλουν να παραμείνουν στην εταιρεία καλούνται να εγκαταλείψουν τον παλιό τους αριθμό και να πάρουν ως αντάλλαγμα μία δωροεπιταγή 100 δολαρίων.

Η δωροεπιταγή της AT&T δίνεται μέσω του προγράμματος Visa Reward, ενώ απευθύνεται σε όλους τους συνδρομητές της AT&T που χρησιμοποιούσαν τα κινητά τους στην αμερικανική επικράτεια. Το 2019, η AT&T πούλησε την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας στην εταιρεία Liberty για τις περιοχές των Αμερικανικών Παρθένων Νήσων και του Πουέρτο Ρίκο, επομένως είχαν περάσει τα τηλεφωνικά νούμερα στη νέα υπηρεσία. Κάποιοι συνδρομητές, όμως, είχαν διατηρήσει τις συνδέσεις τους και τώρα καλούνται να αφήσουν τον παλιό τηλεφωνικό τους αριθμό, κερδίζοντας 100 δολάρια, προκειμένου να μείνουν στην AT&T.

Αυτό είναι ενδιαφέρον, καθώς ένα παρόμοιο σενάριο θα μπορούσε να ισχύσει και στην Ελλάδα. Φαντάσου να καλείσαι να αλλάξεις νούμερο, με δέλεαρ μία δωροεπιταγή 100 ευρώ, όταν πηγαίνεις από τη μία εταιρεία σε μία άλλη, ειδικά όταν μιλάμε για έναν τηλεφωνικό αριθμό που χρησιμοποιείς εδώ και χρόνια. Θα το έκανες;

Σχόλια

  • Καλημέρες, νομίζω ότι είναι πολύ μικρό το ποσό για να σκεφτεί κάποιος να αλλάξει το νούμερο του. Ειδικά αν είσαι πολύ παλιος συνδρομητής.

  • είμαστε όλες πορνες του καπιταλισμού, η διαφορά είναι στο ποσό του καθενως

  • Όταν κάποιοι έκαναν το εμβόλιο, μόνο και μόνο για το voucher των 200€, τότε σίγουρα κάποιοι θα άλλαζαν και τον τηλεφωνικό τους αριθμό για 100€ ή και λιγότερα.

    • ναι αν εισαι κανα 20χρονο που για επαφες εχεις μονο φιλους και γκομενους/ες τοτε ισχυει δεν θα δυσκολευτεις να δωσεις τον αριθμο σου...Αν εισαι ομως 30+ που για επαφες εχεις ενα καρο ατομα απο δουλειες,πελατες εργοδοτες συναδελφους και γενικα πιο σοβαρα ατομα και επιχειρησεις, θα δυσκολευτεις παααρα πολυ να δωσεις τον αριθμο σου.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.