Business

Η Vivo μέγας χορηγός του PUBG MOBILE Open 2019

Η Vivo ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Tencent Games, καθώς θα είναι μέγας χορηγός του PUBG Mobile Open 2019.

Γεγονός είναι η πλέον η συνεργασία της Vivo με την Tencent Games για το PUBG Mobile Open 2019. Οι παίχτες που θα λάβουν μέρος, θα παίξουν με τα smartphones της εταιρείας. Ενώ οι διαγωνιζόμενοι θα προέρχονται από δέκα regions. Το Spring Split Global Finals θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο ενώ το Fall Split Global Finals τον Δεκέμβριο. Το συνολικό έπαθλο είναι 2.5 εκ. δολάρια, ενώ το Pubg mobile, θεωρείται ένα από τα κορυφαία mobile games, καθώς έχει πάνω από 30 εκ. ενεργούς παίχτες. Το περσινό PUBG Mobile Star Challenge είχε πάνω από 230 εκ. θεατές, ενώ ο στόχος για φέτος είναι να ξεπεραστούν αυτά τα νούμερα.

Το smartphone που θα πρωταγωνιστήσει στο tournament δεν είναι άλλο από το Vivo IQOO, το οποίο έχει οθόνη 6.41″ FHD, επεξεργαστή Snapdragon 855, μνήμη 12GB RAM και μπαταρία 4000 mAh με 44W fast charging.

Η συνεργασία αυτή, αποτελεί μέρος της στρατηγικής που έχει χαράξει η Vivo, προκειμένου να μπει δυναμικά στον χώρο του gaming και των esports. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία, γίνεται πόλος έλξης για το gaming κοινό.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νεραντζούλα Θεοδωροπούλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.