Business

Xiaomi: 10 εκατ. αποστολές smartphones τον Οκτώβριο

Μόνο για τον μήνα Οκτώβριο, η Xiaomi ανακοίνωσε ότι κατάφερε να αποστείλει στο σύνολο 10 εκατομμύρια smartphones παγκοσμίως. Ο ίδιος αριθμός smartphones είχε αποσταλεί και τον περασμένο μήνα.

Ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, έκανε την ανακοίνωση μέσα από τον λογαριασμό του στο κινέζικο, Weibo, ενώ παράλληλα μας υπενθυμίζει ότι οι πωλήσεις του Xiaomi Mi 5X (γνωστό και ως Mi A1) ξεκινούν την 1η Νοεμβρίου.

Η Xiaomi έχει βάλει στόχο φέτος να αποστείλει στο σύνολο 90 εκατομμύρια smartphones και αν το καταφέρει θα σημαίνει σχεδόν 50% αύξηση από το 2016, ενώ η πιο δυνατή χρονιά της παραμένει το 2015 με 70 εκατ. αποστολές συνολικά.

Μιας και μιλάμε για την Xiaomi, να πούμε ότι ο CEO της Microsoft, Satya Nadella, βρίσκεται σε ταξίδι στην Κίνα και επισκέφθηκε τον Lei Jun στα γραφεία της Xiaomi, όπου ο πρώτος του έκανε δώρο το Xiaomi Mi Mix 2. Ο Jun δήλωσε πως “Xiaomi και Microsoft έχουν πολύ στενή συνεργασία” για τα κινητά, τα laptops και τις υπηρεσίες cloud.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 31 Οκτωβρίου 2017 17:51

Σχόλια

  • Δεν είμαι φαν της αλλά η έντιμη τιμολογιακή κοστολόγηση καλό είναι να αμειβεται. Το καλό είναι ότι δεν είναι μόνο φτηνές αλλά κάποιες συσκευές είναι πολύ καλές, όπως Mi note,Mi mix, Mi max.

  • Το 5x δεν ειναι γνωστό ως και A1. Μπορεί να μοιράζονται το ίδιο hardware αλλά είναι διαφορετικά μοντέλα. MIUI το 5Χ, stock android το Α1

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.