Business

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δημιουργεί το δικό του AR Emoji στο Galaxy S9

Brand Ambassador της Samsung για την περιοχή της Σκανδιναβίας θα είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο γνωστός επιθετικός που δεν κρύβει την αγάπη του για τα gadgets, πέρυσι είχε δηλώσει ότι είχε ένα iPhone 7. Πλέον όμως θα το αλλάξει για τα μάτια ενός Samsung Galaxy S9.

Αυτό φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασε στο Twitter για να ανακοινώσει τη συμφωνία. Στο εν λόγω βίντεο περιγράφει τον εαυτό του σαν gadget freak που πρέπει να έχει πάντα την τελευταία τεχνολογία μόλις βγει στην αγορά. Για τον λόγο αυτό νιώθει τυχερός που θα συνεργάζεται με την καλύτερη εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο, τη Samsung. Στη συνέχεια φαίνεται να χρησιμοποιεί διάφορες συνεχές της Samsung και μεταξύ άλλων να δημιουργεί το δικό του AR Emoji Avatar στο Samsung Galaxy S9. Λίγο αργότερα, υπογράφει ένα αυτόγραφο με το S-Pen που βρίσκεται στο Samsung Galaxy Note 8.

Η Eva Carrero, Corporate Marketing Director της Samsung για την περιοχή της Σκανδιναβίας ανέφερε ότι υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που μπορούν να ενσαρκώσουν τόσο καλά τη λέξη καινοτομία όσο ο Ζλάταν και αυτός ήταν και ο λόγος που επιλέχθηκε: η αγάπη του για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Η Ε. Carrero πρόσθεσε ότι ο Ζλάταν θα χρησιμοποιεί τα προϊόντα της Samsung στον δρόμο και στο σπίτι του. «Προσωπικά, είμαι tech freak. Θέλω την τελευταία τεχνολογία. Ευτυχώς τώρα συνεργάζομαι με την καλύτερη εταιρεία τεχνολογίας. Επομένως είμαι σε καλά χέρια», ανέφερε ο γνωστός ποδοσφαιριστής.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Μαρτίου 2018 11:52

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.