HTC Desire Z babes

HTC Desire Z, smartphone με λειτουργικό σύστημα Android 2.2, επεξεργαστή 800MHz και πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο το περιμένουμε στη χώρα μας μέσα στο Δεκέμβριο. Με νέο HTC Sense UI (user interface) και πρόσβαση στον διαδυκτιακό τόπο HTCSense.com, το Desire Z φέρνει τον lifestyle τρόπο ζωής στους business oriented χρήστες του. Δείτε το λανσάρισμα του στο Honk Kong.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 25 Νοεμβρίου 2010 10:30

Σχόλια

  • Αν πάρω το κινητό θα έχει και το τηλέφωνο της κοπελιάς με τα μπλε;

    Σοβαρά τώρα είμαι ο μόνος που δε με έχει συγκινήσει το sense ;

  • έχουν κολλήσει αυτοκόλλητο στο μπράτσο.. πως δεν το κόλλησαν και στο κούτελο; χαχα

    • Μακάρι να είχαμε τέτοια babes στα Workshop.
      Αυτοκόλλητα κολλάνε σε όλα τα event εκεί στο Hong Kong.

      Η τιμή του Desire Z θα είναι περίπου 550 ευρώ.

  • θέλει να μας περάσει κάτι?ότι με το qwerty χρησιμοποιούμε τα χέρια μας και τα δάχτυλα μας όπως και με τις γυναίκες(και το κοτόπουλο για να μην το παίζω και ιστορία)

  • Άστο το Getitnow. Εδώ μιλάμε επίσημα σε εταιρείες κινητής. Το Getitnow είναι ηλεκτρονικό κατάστημα και άλλα eshops το έχουν φέρει. Ίσως να είναι και παρα-εισαγωγής, όχι ότι έχει σημασία. To Getitnow πουλάει και το iPad. Έχει έρθει το iPad από την iSquare? Όχι.

  • @cVlachakis
    OK, δεν ήξερα ότι έχει ιδιαίτερη σημασία. Εγώ ως ορθολογικός καταναλωτής συλλέγω τιμές από την αγορά-προσφορά και επιλέγω την πιο φτηνή. Το ποιος το φέρνει, μου είναι προσωπικά αδιάφορο.
    Ανέφερα για το συγκεκριμένο, διότι πιο πάνω ρωτούσαν για την τιμή και υπέθεσα να κάνω παράθεση το site για να έχει μια εικόνα ο κόσμος για το πού θα παίξει περίπου η τιμή.
    Η πληροφορία γενικώς πρέπει να κυκλοφορεί ελεύθερα για να μην δημιουργούνται στρεβλώσεις στην αγορά.

  • @Ben, δεν είναι όλοι hardcore users ούτε ψωνίζουν όλοι με τόση άνεση από ηλεκτρονικά καταστήματα. Το Techblog απευθύνεται σε όλους και φυσικά σε όσους έχουν κάποια επιδότηση στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας (όση έχει απομείνει πλέον) και θέλουν να την εκμεταλλευτούν. Εξού και η λέξη "επίσημα" ορισμένες φορές στα άρθρα μας. Μια βόλτα στο expansys, το pixmania και το skroutzh πιστεύω ότι κάνουν όλοι όσοι ψάχνουν το πιο οικονομικό.

  • Eγω παντως το μωρο με το μαυρο φορεματακι το επαιρνα! (για μια βολτα πονηροι)

  • ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ. ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΗΤC ΚΙ ΕΒΑΛΑΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ 800ΑΡΗ?? ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!

  • ΟK cVlachakis.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ! ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ.. ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΕΛΑΒΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ "ΣΕΙΣΜΟ" ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΧΟΛΙΟ.. ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩΩΩΩ!! ΧΑΧΑ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!:) ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

  • Τα σχόλια εμφανίζονται ανα 500, κάτω κάτω έχει σύνδεσμο "Προηγούμενα σχόλια" ;) Θα το βρεις εκεί. Αν συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα στείλε email, μην ρωτήσεις κάτι άλλο εδώ off-topic. Thanks.

  • ΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ! ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΟΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΦΥΓΕ!:Ρ

  • Αυτό που ρωτάς είναι 3 ερωτήσεις. Θα πρέπει να αποφασίσεις αν σου χρειάζεται το QWERTY συρόμενο πληκτρολόγιο του Desire Z και ποιο λειτουργικό προτιμάς Android ή Windows Phone. Μεταξύ των δύο μοντέλων είναι σαν να ρωτάς "παιδιά τι να πάρω μηχανή ή αυτοκίνητο". Πρώτα αποφάσισε τον τύπο του οχήματος και μετά τη μάρκα και τον κυβισμό! :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.