Τετάρτη
28/02/2007

Η Sony ρίχνει τις τιμές στα Blu-ray player

Sony BDP-S300Στη μάχη των τιμών ρίχνεται η Sony προκειμένου το φορμά Blu-ray να βγει νικητής. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τους επόμενους μήνες θα παρουσιάσει ένα νέο οικονομικό Blu-ray player με κωδική ονομασία BDP-S300 το οποίο θα κοστίζει περίπου 455 ευρώ. Το πρώτο βήμα είχε γίνει από το αντίπαλο στρατόπεδο του HD DVD και την Toshiba να κυκλοφορεί ήδη στα καταστήματα το HD-E1 ένα HD DVD player με κόστος κάτω από 500 ευρώ. Το αναμενόμενο BDP-S300 θα βγάζει στην έξοδο HDMI εικόνας επιπέδου High Definition 1080p.

Μάθε για:

Συντάκτης: .

2 Σχόλια

  1. Ο/Η ev λέει:

    Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να αλλάξω το DVD που έχω σήμερα και να δώσω 600 και 1000 ευρώ για Blu-ray ή HD DVD player. Αφού ταινίες δεν υπάρχουν. Δεν είναι μ….?

  2. Ο/Η costas λέει:

    Όντως είναι μια περίοδος περισυλλογής. Έχει κυκλοφορήσει και τo PS3 (549 euro!!!! – Από τους πιο ακριβούς στην Ευρώπη – θα ασχοληθώ σε άλλο post με αυτό το θέμα) και μπορείς να έχεις και Blu-ray ταινίες και games σε HD. Από την άλλη σιγά-σιγά ανεβαίνει και η ζήτηση για τα HD drives στον υπολογιστή που και εκεί μπορείς να βλέπεις ταινίες. Αλλά για ποιες ταινίες μιλάμε αφού μόνο από το net μπορείς να αγοράσεις, μη σου θυμίσω ότι στα βιντεοκλάμπ ακόμα δεν ξέρουν τι τους περιμένει….

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.