Xbox 360 | Θα κυκλοφορήσει Blu-ray player add-on;

Φήμες που έκαναν το γύρω του διαδικτύου απόψε, αναφέρουν ότι η Microsoft ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα εξωτερικό Blu-ray player για το Xbox 360 μέσα στους επόμενους δυο-τρεις μήνες. Η κίνηση αυτή θα επιτρέψει στην εταιρεία να συναγωνιστεί το PS3 της Sony το οποίο είναι συμβατό με το Blu-ray που φαίνεται να κερδίζει τον πόλεμο του High-Definition. Φαντάζομαι ότι αν κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο θα είναι μόνο για αναπαραγωγή ταινιών και όχι φυσικά για τα παιχνίδια του PS3…

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 17:19

Σχόλια

  • Με την παρουσίαση ενός Blu-ray add-on για το Xbox 360, ίσως ανοίξουν οι κερκόπορτες για τους hackers.

  • Εγώ έχω ακούσει ότι η Microsoft δε σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία αυτην για τα παιχνίδια της τουλάχιστον!Αναφέρει ο εκπρόσωπος της, ότι τα πάνε μια χαρά και με τα απλά DVD(βλέπε Gears of War 1 κ 2) και ότι δεν σκοπεύει να αλλάξει άποψη!
    Πηγή:gametrailers TV

  • @kostas: Πιστεύω ότι δεν πρόκειται η Microsoft να παρουσιάσει παιχνίδια για το Xbox 360 σε δισκάκια Blu-ray. Όμως τώρα που έσβησε το HD DVD, για να κρατηθεί ανταγωνιστικό το Xbox απέναντι στο PS3 που αναπαράγει ταινίες High Definition σε Blu-ray, μου φαίνεται απόλυτα λογικό να παρουσιαστεί Blu-ray add-on.

  • Ισως! Πάντως θα πέσει το Xbox! Και σίγουρα! Ας σκεφτούμε λίγο, το PS3 έχει στην διάθεση του 50 GB για ένα παιχνίδι, ενώ το Xbox το μέγιστο σχεδόν 9(double layer)!
    Για αυτό νομίζω ότι η βασίλισσα επιστρέφει στην θέση της(H Sony δηλαδή)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.