Cars

Αποστολή στο Ντιτρόιτ: Σαλόνι αυτοκινήτου NAIAS

Όλα είναι τεχνολογία. Smartphones, drones, virtual reality, gadgets… αυτοκίνητο! Το νέο project της ομάδας του Techblog ακούει στο όνομα Autonomous.gr και αποτελεί ένα διαδικτυακό τόπο αποκλειστικά για τις τεχνολογίες του αυτοκινήτου.

Η αυτόνομη οδήγηση και οι τεχνολογίες ημιαυτόνομης οδήγησης, τα διασυνδεδεμένα και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και οι έξυπνες πόλεις που θα τα υποδεχθούν, είναι η βασική θεματολογία του Autonomous.gr.

Πρόσφατα βρεθήκαμε στο σαλόνι αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ (NAIAS) και ζήσαμε από κοντά τις τεχνολογικές εξελίξεις στα αυτοκίνητα. Δείτε τα βίντεο που ακολουθούν:

BMW 5 series 2017 cockpit hands-on
Volkswagen ID Buzz concept van
Nissan Vmotion 2.0 concept car
Toyota FCV Plus concept car
Rinspeed OASIS concept car

Προσθέστε στα αγαπημένα σας bookmarks το Autonomous.gr και ελάτε μαζί μας να οδηγήσουμε στο μέλλον της τεχνολογίας των αυτοκινήτων. Βρείτε μας και σε Facebook, Twitter και YouTube.

Στο Ντιτρόιτ είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τον Κώστα Στεφανή ο οποίος μας έδωσε πολύτιμες συμβουλές για το νέο site. Τον ευχαριστούμε πολύ!

Σχόλια

  • μπλιαχ τα περισσότερα ηλεκτρικά είναι
    άμα δεν ακοής την σκαστρα να σκάει αμα δεν ακούς την μηχανή να ουρλιάζει άμα δεν ακούς την τουρμπίνα να σφυρίζει αν δεν νιώθεις τον σεισμό απο την εξάτμιση δεν λέει απλά

  • Υπάρχει θέμα με τα ηλεκτρικά γιατί δεν ακούγονται. Τα επόμενα χρονια θα απαιτηθεί να βγάζουν κάποιο θόρυβο ώστε να τα ακούν οι πεζοί και να μη υπάρχουν ατυχήματα.

  • @Demis Σε κάποια μοντέλα (βλ. BMW i8) υπάρχει σύστημα που «παράγει» ήχους μηχανής ανάλογους της οδήγησής σου και τους ακούς από τα ηχεία! Problem solved!

  • Σιγά σιγά θα εξοικοιωθεί και ο κόσμος με τη συνηθεια του μη θορυβώδους αυτοκινητου και θα λυθεί αυτό το πρόβλημα.

  • για το ότι δεν κάνουν θόρυβο είχαν απαγορευτή παλιά στις αρχές
    το πρώτο αυτοκίνητο ήταν ηλεκτρικό

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.