Cars

GIMS Qatar 2023: Όλες οι ανακοινώσεις

Οι διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης συνεργάζονται με το Κατάρ και πραγματοποιούν για πρώτη φορά φέτος την έκθεση αυτοκινήτου GIMS Qatar 2023 από τις 5 έως τις 14 Οκτωβρίου 2023.

Η Volkswagen Middle East παρουσίασε τρία SUV, τα ενημερωμένα Teramont και Touareg και το SUV Tiguan νέας γενιάς. Εκτός από τα τρία νέα αυτοκίνητα, οι επισκέπτες της Έκθεσης μπορούν να απολαύσουν και άλλα μοντέλα της μάρκας, συμπεριλαμβανομένων των Golf GTI, Amarok, ID. Buzz και T-Roc.

Η Lynk & Co έκανε ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο παρουσιάζοντας τέσσερα μοντέλα, τα Lynk & Co 01, Lynk & Co 03+, Lynk & Co 05 και Lynk & Co 09.

Ακόμα, το ανανεωμένο Audi Q8 έκανε το δημόσιο ντεμπούτο του ως SQ8 με επίκεντρο τις επιδόσεις.

Η Omoda, η οποία ανακοινώθηκε μαζί με την Jaecoo ως νέες ανεξάρτητες μάρκες της Chery στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης τον Απρίλιο, παρουσίασε το ηλεκτρικό όχημα Omoda 5 (EV) στο κοινό.

Η Automobili Lamborghini παρουσίασε επίσης δύο σημαντικά μοντέλα Lamborghini, το Revuelto super sports V12 plug-in hybrid και το πλήρως ηλεκτρικό concept Lanzador στο κοινό της Μέσης Ανατολής στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS) στο Κατάρ.

Το αυτοκίνητο της Entop, το σπορ υπεραυτοκίνητο βρίσκεται στο περίπτερο της εταιρείας από το Αφγανιστάν (που διοικείται από τους Ταλιμπάν) προκειμένου να συναντηθεί με τον Τύπο και το κοινό. Το Entop Simurgh έχει σχεδιαστεί, αναπτυχθεί και παραχθεί εξ ολοκλήρου στο Αφγανιστάν.

Η Jaecoo, μια ανεξάρτητη μάρκα της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας Chery Group, παρουσίασε τα μοντέλα J7 και J8 για πρώτη φορά φέτος στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης (GIMS) στο Κατάρ.

Παράλληλα με την κύρια έκθεση, το GIMS Qatar 2023 θα δημιουργήσει το απόλυτο αυτοκινητιστικό φεστιβάλ αυτοκινητικής αριστείας στο Κατάρ με τέσσερις καθηλωτικές εμπειρίες που λαμβάνουν χώρα σε μερικούς από τους πιο εξέχοντες τουριστικούς προορισμούς της χώρας. Αυτές περιλαμβάνουν ένα “Future Design Forum” στο Εθνικό Μουσείο του Κατάρ, συναρπαστικές περιπέτειες εκτός δρόμου στο Sealine, συναρπαστικές εμπειρίες οδήγησης στο Lusail International Circuit και μια μεγάλη παρέλαση αριστείας αυτοκινήτου κατά μήκος της εμβληματικής Lusail Boulevard.

 

Επεξεργάστηκε την 11 Οκτωβρίου 2023 11:39

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.