Ο Elon Musk ήθελε να πουλήσει την Tesla στην Apple

, Ο Elon Musk ήθελε να πουλήσει την Tesla στην Apple

Ο Elon Musk αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να πουλήσει την Tesla στην Apple με τον Tim Cook να μη δέχεται. H άρνηση της Apple να αγοράσει την Tesla για 60 δισ. δολάρια το 2013 θα λέγαμε ότι δεν ήταν και η πιο σωστή απόφαση, αφού η εταιρεία σήμερα φαίνεται να έχει ξεπεράσει αρκετά από τα προβλήματα και να πλέει ανενόχλητη σε ωκεανούς κερδοφορίας.

Οι φήμες αυτές κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, τώρα ήρθε η στιγμή της επίσημης επιβεβαίωσης από την πλευρά του Elon Musk. Ο Tim Cook δεν δέχτηκε, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει ο Elon Musk, ούτε καν να πραγματοποιήσει το ραντεβού με τον ιδρυτή της Tesla.

Όλα αυτά έλαβαν χώρα το 2013 με το βιτριολικό σχόλιο του Elon Musk ότι η “Apple είναι το νεκροταφείο της Tesla” να ακολουθεί, αφού η Apple έσπευσε να προσφέρει επαγγελματική στέγη σε αρκετά πρώην στελέχη της Tesla, προφανώς για το Project Titan.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.

Business Elon Musk SpaceX

Starship: Η SpaceX του Elon Musk εκτόξευσε τον πιο ισχυρό πύραυλο που κατασκευάστηκε ποτέ

Στις 15:25 τοπική ώρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη, το Starship της SpaceX πραγματοποίησε εκτόξευση από την εγκατάστασή του στο Τέξας.

Business Elon Musk featured Tesla

Optimus: Ο Elon Musk ανέβασε νέο βίντεο με το ρομπότ της Tesla να περπατάει στο εργαστήριο

O Elon Musk μοιράστηκε ένα νέο βίντεο το Σάββατο με το Optimus, το ρομπότ πάνω στο οποίο εργάζεται η Tesla από το 2021.

Business Elon Musk Neuralink

Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου μπορεί να ελέγξει το ποντίκι του υπολογιστή με τη σκέψη

Ο πρώτος άνθρωπος που έλαβε εμφύτευση τσιπ εγκεφάλου από τη Neuralink μπορεί να ελέγξει ένα ποντίκι υπολογιστή μόνο με τη σκέψη του.