Cars

Tesla: Διαθέσιμη για όλους η beta έκδοση «Full Self-Driving» στις ΗΠΑ

Διαθέσιμη για το κοινό των ΗΠΑ είναι η beta έκδοση «Full Self-Driving (FSD)» της Tesla, όπως έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση του Elon Musk.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικές επιφυλάξεις. Το FSD είναι διαθέσιμο μόνο σε Tesla που διαθέτουν το απαιτούμενο υλικό και μόνο για οδηγούς που έχουν αγοράσει την επιλογή FSD, η οποία επί του παρόντος κοστίζει 15.000 $ εάν την αγοράσετε ξεχωριστά. Εάν πληρούνται όλες αυτές οι απαιτήσεις, οι οδηγοί μπορούν στη συνέχεια να ζητήσουν τη δυνατότητα από την οθόνη του αυτοκινήτου, είπε ο Μασκ.

Το Full-Self Driving είναι ένα σύνολο χαρακτηριστικών που φέρνει τα αυτοκίνητα Tesla πολύ κοντά στην αυτόνομη οδήγηση, με τον οδηγό να εισάγει έναν προορισμό στο σύστημα πλοήγησης και το αυτοκίνητο να οδηγεί εκεί μόνο του, αν και ο οδηγός πρέπει να είναι έτοιμος να αναλαμβάνει ανά πάσα στιγμή.

Η λειτουργία κυκλοφόρησε αρχικά ως μια πολύ περιορισμένη έκδοση και αργότερα επεκτάθηκε σε οδηγούς που ικανοποιούν τις απαιτήσεις “Safety Score” της Tesla . Τώρα, όπως παρατήρησε το Teslascope η τελευταία έκδοση του λογισμικού διατίθεται χωρίς αυτές τις απαιτήσεις.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.